Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: «Φθινοπωρινή έφοδος και πολύ νερό μέχρι...»

Τι μας περιμένει;

7 Ιουνίου 2022 13:48
Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: «Φθινοπωρινή έφοδος και πολύ νερό μέχρι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αλλάζει εντελώς το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες, ενώ την Παρασκευή αναμένονται νέες βροχές και καταιγίδες, που σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου δεν αποκλείεται να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα.

Δείτε επίσης: Καιρός σήμερα 7/6: Πλήρης αστάθεια με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας - Σοβαρή προειδοποίηση και για την Αττική από Αρναούτογλου-Μαρουσάκη

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για φθινοπωρινή «έφοδο» με βροχές και καταιγίδες που «θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας».

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Στο προσκήνιο ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικες περιοχές το επόμενο 48ωρο!

Φθινοπωρινή “έφοδος” την Παρασκευή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα για “πολύ νερό” κατά τόπους!

Φίλες και φίλοι καλημέρα!

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα!!!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις αλλά και μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 16:45 αλλά και στις 22:45 προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!

Για το χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού κάντε κλικ εδώ.

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Στο προσκήνιο ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικες περιοχές το επόμενο 48 ωρο!...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Tuesday, June 7, 2022
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share