Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτοκτονία γυμναστή: Αποκάλυψη "βόμβα" - "Μου κάνεις την ζωή μου κόλαση..." (video)

Σοκάρουν τα λόγια του θανόντος στην πρώην σύντροφό του

6 Ιουνίου 2022 18:25
Αυτοκτονία γυμναστή: Αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αντεπίθεση περνά η γυναίκα την οποία ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, κατονόμασε ως εκείνη που τον «παγίδευσε» και του άρπαξε όλη του την περιουσία.

Νωρίτερα, στο Live News, η γυναίκα αυτή αναφέρθηκε στην μεταξύ τους σχέση και σε όσα ισχυρίζεται ότι συνέβησαν.

«Η σχέση μας ξεκίνησε στα τέλη Ιανουαρίου του 2020 μετά από επίμονη προσέγγισή του στα social media και διακόπηκε οριστικά τον Απρίλιο του 2022. Η κατάσταση άρχισε να γίνεται αφόρητη επικίνδυνη και μαρτυρική μετά τους πρώτους μήνες της σχέσης, λόγω της βιαιότητας του χαρακτήρα του, της ψυχικά ασταθούς και διαταραγμένης κατάστασής του, της ζήλιας του, των καταχρήσεων από μέρους του και του τζόγου στον οποίο επιδιδόταν «μέσω επενδύσεων», όπως ο ίδιος ισχυριζόταν, σε κρυπτονομίσματα. Ωστόσο έτρεφα αισθήματα για αυτόν και πίστευα ότι η κατάσταση θα ηρεμούσε με την πάροδο του χρόνου. Δυστυχώς όμως, η κατάσταση γινόταν ολοένα και χειρότερη, οπότε και άρχισα πλέον να φοβάμαι για τα παιδιά μου και για εμένα», ανέφερε η γυναίκα.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Live Νews, ο γυμναστής προειδοποιούσε ότι θα αυτοκτονήσει τουλάχιστον από τον περασμένο Απρίλιο. Τα μηνύματα που έστελνε στην πρώην σύντροφό του, λίγο μετά την διακοπή της σχέσης τους, είναι ενδεικτικά.

«Μου κάνεις την ζωή μου κόλαση. Θα αυτοκτονήσω στα γενέθλιά μου. Μετά το μάθημα θα δω όσους πρέπει να δω και θα τελειώσω όλες τις δουλειές μου. Δεν σε ενδιαφέρει για εμένα καθόλου. Αν σε ενδιέφερε δεν θα κοιμόσουν όταν εγώ είμαι σε αυτή την κατάσταση. Όσο για αυτά που είπε ο πάτερ… Όσο δεν παντρεύονται δύο άνθρωποι πάλι είναι η ίδια αμαρτία. Ο γάμος έχει τελειώσει και το ξέρεις. Δεν θέλω να αυτοκτονήσω αλλά με έχεις φέρει σε αυτό το σημείο για να σε αφήσω να είσαι ήσυχη», της είχε στείλει στις 20 Απριλίου 2022, 3:02πμ.

Η 50χρονη φέρεται να μην απαντά και εκείνος, συνεχίζει να της ζητά επίμονα να μιλήσουν.

«Δεν έχω την δύναμη ούτε θέλω πολύ να παλέψω. Έχει κολλήσει το μυαλό μου. Είμαι απογοητευμένος όσο δεν φαντάζεσαι».

«Κάνε κάτι. Δεν ξέρω τι… δεν είμαι καλά!».

«Πάρε με τηλέφωνο να μιλήσουμε για 5 λεπτά».

«Σήκωσέ το να μιλήσουμε».

Σύμφωνα με την μαρτυρία φίλου του, ο 50χρονος γυμναστής, είχε επικοινωνήσει μαζί του τον περασμένο Σεπτέμβριο και του είχε ζητήσει την συμβουλή του.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η 50χρονη, η ίδια δεν του πήρε ποτέ χρήματα. Αντίθετα, ο γυμναστής τα έχασε μόνος του, κάνοντας λάθος επενδύσεις…

«Ουδέποτε του υφάρπαξα το παραμικρό ποσό. Ούτε καν ένα ευρώ, πόσο μάλλον 500.000 ευρώ. Η απώλεια των χρημάτων του, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ισχυρίζεται σε μηνύματα που μου έχει στείλει, έγινε εξαιτίας επενδύσεών του σε κρυπτονομίσματα, οι οποίες όχι μόνο δεν του απέδωσαν αυτά που προσδοκούσε, αλλά τον οδήγησαν σε ολοσχερή οικονομική καταστροφή. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των Αρχών και επιθυμώ την άρση του οιοδήποτε απορρήτου μου προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια», δήλωσε η 50χρονη.

Η διαδρομή των χρημάτων

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη βρεθεί η διαδρομή των χρημάτων που ο γυμναστής κατηγορεί την πρώην σύντροφό του ότι καταχράστηκε, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις μαρτύρων.

Το «έξυπνο» κινητό του γυμναστή φέρεται να έχει δώσει ήδη στοιχεία τα οποία σύντομα θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου της αυτοκτονίας του. Όλα αρχίζουν, ωστόσο, από το mail που απέστειλε ο 50χρονος, σε 24 παραλήπτες, λίγα λεπτά πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Η δημοσιογράφος Σουζάνα Καζάτα ήταν μία από εκείνους.

Τα όσα αναφέρονται σε αυτό το mail είναι, όπως αναφέρει αποκλειστικά στο Live News η 50χρονη γυναίκα, η απόδειξη των όσων ισχυρίζεται: «Η κακότητα, η εκδικητική του μανία και το παραλήρημα στο οποίο βρισκόταν, αποτυπώνονται τόσο στην ανάρτησή του όσο και στο mail που απέστειλε λίγο πριν αυτοκτονήσει. Η ζωή μας έχει γίνει κόλαση. Τίποτα από όλα όσα έχει γράψει δεν είναι αλήθεια. Τα έκανε όλα για να με εκδικηθεί και να καταστρέψει εμένα και όλα όσα αγαπώ. Με νοιάζουν μόνο τα παιδιά μου. Αν δεν είχα την απόλυτη στήριξη των παιδιών μου και του πατέρα τους, δεν ξέρω κι εγώ τι θα έκανα».

Η 17χρονη κόρη

Με ανάρτησή της στο Instagram ωστόσο, η 17χρονη κόρη της γυναίκας, που αναφέρεται στο email λόγω του πρωτοχρονιάτικου πάρτι στη σουίτα, θέλησε να ευχαριστήσει όσους, μετά από όλα αυτά, παραμένουν στο πλευρό της οικογένειάς της.

«Είμαι περήφανη για την οικογένειά μου και για όσους απέδειξαν την αγάπη τους απέναντί μας και γνωρίζοντάς μας δεν πίστεψαν ούτε λέξη για όσα γράφονται για εμάς, σας ευχαριστώ όλους», γράφει στην ανάρτησή της.

Οι έμπειροι αξιωματικοί έχουν εστιάσει τόσο στα δύο τελευταία χρόνια της ζωής του 50χρονου γυμναστή, όσο και στις 40 ημέρες πριν αυτοκτονήσει, στις οποίες φαίνεται ότι ζούσε έναν εφιάλτη, ο οποίος τελικά τον οδήγησε στον θάνατο.

Το ιδιόχειρο σημείωμα

Φέρεται πως ο 50χρονος λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, είχε δώσει στα χέρια της πρώην συντρόφου του ένα σημείωμα που είχε γράψει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ζητώ συγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς, η χρήση φαρμάκων με οδήγησε να πάρω αυτήν την απόφαση…να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share