Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γιώργος Τράγκας: Ανατροπή με την περιουσία του! «Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση» (Video)

Η απάντηση της δικηγόρου της Μαρίας Καρρά

6 Ιουνίου 2022 14:26
Γιώργος Τράγκας: Ανατροπή με την περιουσία του! «Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως έγινε γνωστό, η συνολική περιουσία του Γιώργου Τράγκα δεσμεύτηκε από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ύστερα από έρευνα που άρχισε τρεις μήνες πριν από το θάνατο του δημοσιογράφου, μετά από ανώνυμη καταγγελία, η Αρχή κατέληξε σε πόρισμα- φωτιά που αποστέλλεται προς την Οικονομική Εισαγγελία και άλλες αρμόδιες αρχές.

Η Μάρτζυ Λαζάρου στο Love it μετέφερε την πλευρά της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, μετά από επικοινωνία που είχε με τη δικηγόρο της, Γεωργία Κούβελα. Όπως υποστηρίζει, δεν έχει γίνει καμία δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα και δεν έχει στα χέρια της κανένα πόρισμα.

«Τα όσα γράφονται στον Τύπο και αναπαράγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές περί αμύθητης πλήρους περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, στην οποία προσδιορίζουν το εξωπραγματικό ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ είναι παντελώς ανυπόστατα. Αυτοί που αναπαράγουν αυτές τις αναπόδεικτες πληροφορίες εξυπηρετούν κατ’ εμέ αποκλειστικά και μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες.

Όταν και εφόσον μας κοινοποιηθεί το πόρισμα που αναφέρεται μάλιστα και στα δημοσιεύματα της αρμόδιας αρχής και πληροφορηθούμε το ακριβές περιεχόμενο, εξυπακούεται ότι θα συνδράμουμε σε οποιαδήποτε έρευνα των αρχών. Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση περιουσίας» δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share