Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έγγραφο «φωτιά» από το νοσοκομείο Παίδων για την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα - Ακυρώνει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)

Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση θρίλερ

6 Ιουνίου 2022 08:20
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έγγραφο «φωτιά» από το νοσοκομείο Παίδων για την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα - Ακυρώνει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video)
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την κεταμίνη, η χορήγηση της οποίας σε μεγάλη ποσότητα προκάλεσε τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας Πισπιρίγκου Δασκαλάκη έρχονται στο φως. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την κατάθεση που «ξεκλειδώνει» τον θάνατο της Ίριδας αλλά και τα 4 στοιχεία «φωτιά».

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, έγγραφο από το Παίδων αποσαφηνίζει πολλά πράγματα στην πρωτοφανή και πολύπλοκη αυτή υπόθεση.

Το έγγραφο του «Παίδων» που ακυρώνει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, το πλήρες επεξηγηματικό έγγραφο από το «Παίδων» στάλθηκε στην ανακρίτρια και περιέχει καθοριστικές πληροφορίες για το τι περιείχε το κιτ που είχαν οι αναισθησιολόγοι όταν επιχείρησαν να κάνουν ανάνηψη στην Τζωρτζίνα, τον Ιανουάριο του 2022.

Στο έγγραφο αυτό, τονίζεται ότι στο κιτ υπήρχαν συνολικά 12 φαρμακευτικές ουσίες για τη διασωλήνωση και τη διάσωση της ασθενούς και ανάμεσα σε αυτές και πέντε αμπούλες των 100 mg υπο αραίωση κεταμίνης.

Οι γιατροί τονίζουν ότι καμία από αυτές δεν χρησιμοποιήθηκε, γιατί δεν υπήρχε ανάγκη, καθώς χρησιμοποιούνται εξαιρετικά σπάνια σε ανάγκες διασωλήνωσης.

Ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι και οι πέντε αμπούλες να είχαν χρησιμοποιηθεί κατά λάθος από τους γιατρούς, δεν θα μπορούσε να βρεθεί η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας.

Πάντως, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, δόθηκε άδεια να εξεταστεί το δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας όπου βρέθηκε η κεταμίνη και από εργαστήριο που θα επιλέξει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, για να υπάρξει πραγματογνωμοσύνη και από την πλευρά της κατηγορούμενης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share