Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έντονοι καπνοί από φωτιά που καίει στη Γλυφάδα – Επίγεια και εναέρια Μέσα στην περιοχή

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

4 Ιουνίου 2022 13:52
Έντονοι καπνοί από φωτιά που καίει στη Γλυφάδα – Επίγεια και εναέρια Μέσα στην περιοχή
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το μεσημέρι του Σαββάτου (4/6) λόγω φωτιάς που ξέσπασε στη Γλυφάδα και πιο συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή Πουρνάρι.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πρόκειται για φωτιά σε υπαίθριο χώρο στο τέρμα της οδού Μετσόβου. Αυτή τη στιγμή έχουν κινητοποιηθεί τόσο επίγειες όσα και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά στα Σπάτα - Επί ποδός και ομάδες εθελοντών

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική και στην Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Αρτέμιδος, καθώς έχει ξεσπάσει πυρκαγιά στα Σπάτα.

Η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί κοντά στο κοιμητήριο των Σπάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, στο σημείο σπεύδουν 17 οχήματα της Πυροσβεστικής, της Εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Αρτέμιδος αλλά και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας Πικερμί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν για την κατάσβεση οχήματα της Πυροσβεστικής από το Μαρκόπουλο και το Κορωπί, η Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Αρτέμιδος, και το δεκάτονο όχημα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Σοκ στην Κωνσταντινούπολη: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε στο κέντρο - Τρομακτικές εικόνες (video)

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Πύργο του Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένας 28χρονος αυτοπυρπολήθηκε. Ο νεαρός έχυσε εύφλεκτο υγρό στα ρούχα του και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε. Με την ευκαιρία, δείτε το τραγικό ατύχημα που συνέβη στην Αταλάντη. Οι καταστηματάρχες της γύρω περιοχής παρενέβησαν με πυροσβεστήρα, ενώ πλήθος κόσμου κοιτούσε σοκαρισμένο τον άνδρα να σωριάζεται στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και ασθενοφόρο, που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι, φέρει εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού. Στην τσέπη του βρέθηκε εισιτήριο λεωφορείου από το Ικόνιο. Μέσα στην φλεγόμενη τσάντα του νεαρού άντρα βρέθηκε και τάμπλετ το οποίο η αστυνομία παρέλαβε και ερευνά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share