Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Συμβασιούχος της ΕΡΤ ο άνδρας που εισέβαλε στο κτίριο με ρόπαλο - Η επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό (photos)

Πανικός επικράτησε στην Αγία Παρασκευή

3 Ιουνίου 2022 16:48
Συμβασιούχος της ΕΡΤ ο άνδρας που εισέβαλε στο κτίριο με ρόπαλο - Η επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό (photos)
Πηγή φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/6) στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή λόγω ενός μαινόμενου άνδρα ο οποίος επιχείρησε να εισβάλλει στο κτήριο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΡΤ ένας νεαρός άνδρας, περίπου 35 ετών, συμβασιούχος της ERTFLIX, οδηγώντας με το αυτοκίνητό του, εισέβαλε στο πάρκινγκ του ραδιομεγάρου παραβιάζοντας την μπάρα. Κατεβαίνοντας κρατούσε ένα ρόπαλο και επιχείρησε να μπει στο κτήριο.

Στη συνέχεια σε έξαλλη κατάσταση πέρασε μέσα στο κτήριο κραδαίνοντας ένα ρόπαλο και έφτασε μέχρι το χώρο της υποδοχής χωρίς να προκαλέσει υλικές ζημιές. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

ερτ-ραδιομεγαρο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα το περιστατικό να λήξει εκεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε ότι είχε μία οικονομική διαφορά από συνεργασία που είχε με την ΕΡΤ, η οποία ανακοίνωσε πως δεν θα κάνει μήνυση.

Ανακοίνωση ΕΡΤ: Αίσιο τέλος για το ατυχές περιστατικό

Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ σε σχέση με το συμβάν της Παρασκευής, αναφέρει: «Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη.

Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

ερτ-ραδιομεγαρο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share