Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Νέα ευρήματα «φωτιά» για τη Τζωρτζίνα - Βρέθηκαν στην Αθήνα άλλα 6 φιαλίδια με το αίμα της! (video)

Τα νέα στοιχεία ήρθαν στο «φως»

3 Ιουνίου 2022 14:14
Πάτρα: Νέα ευρήματα «φωτιά» για τη Τζωρτζίνα - Βρέθηκαν στην Αθήνα άλλα 6 φιαλίδια με το αίμα της! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία στην υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλάζουν τα δεδομένα σχετικά με το φιαλίδιο αίματος, που φέρεται να ανήκει στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη ΣΟΚ: Το ζεϊμπέκικο της γιαγιάς μετά τον θάνατο της Μαλένας - Τι ισχυρίζεται μάρτυρας που είδε το περιστατικό

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του ξεχασμένου αίματος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, το φιαλίδιο δεν περιείχε «κανονικό αίμα», αλλά πρόκειται για «ορό αίματος», ο οποίος είχε κρατηθεί σε ένα απλό οικιακό ψυγείο του Παιδιατρικού Τμήματος.

Αυτό σημαίνει ότι αν και εστάλη στο Ειδικό Εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (όπου ανιχνεύτηκε η κεταμίνη), από τον «ορό αίματος είναι αδύνατον να εξεταστεί το DNA», κάτι που ζητά από την πρώτη στιγμή του ευρήματος, η πλευρά της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, ώστε να διαπιστωθεί ότι το περιεχόμενο ανήκει στην 9χρονη και δεν έχει σκόπιμα βρεθεί στο Νοσοκομείο για να ενοχοποιήσει την προφυλακισμένη μητέρα.

Αυτό και μόνο – εφόσον επιβεβαιωθεί- αναμένεται να λειτουργήσει ανατρεπτικά στην εξέλιξη, ανεξαρτήτως εάν από τον «ορό αίματος» πιθανά -και πολύ δύσκολα- καταστεί δυνατόν να βρεθούν οι όποιες ουσίες μπορεί να έχουν απομείνει, με κρίσιμο ζητούμενο πάντα, την κεταμίνη.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το φιαλίδιο με τον «ορό αίματος» δεν ήταν καν -επί ένα και πλέον χρόνο -στην κατάψυξη αλλά ξεχασμένο στη συντήρηση του -για μήνες- ακαθάριστου ψυγείου.

Βρέθηκαν φιαλίδια αίματος σε άλλα δύο νοσοκομεία

Εκτός από το φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, φιαλίδια αίματος βρέθηκαν και σε άλλα δύο νοσοκομεία στην Αθήνα.

Σε έγγραφο της 18ης ανακρίτριας για τυχόν τέτοια ευρήματα, το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυρικού απάντησε πως έχει 4 φιαλίδια αίματος και το Ωνάσειο -όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε νωρίτερα- πως έχει 2 φιαλίδια, κάτι άγνωστο στις αρχές μέχρι σήμερα. Όλα θα μεταφερθούν στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ για εξονυχιστικό έλεγχο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share