Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυρ και μανία η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τις «κολακείες» πρώην κρατούμενης για την Έφη Κακαράντζουλα

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε»

3 Ιουνίου 2022 12:43
Πυρ και μανία η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τις «κολακείες» πρώην κρατούμενης για την Έφη Κακαράντζουλα
Πηγή φωτογραφίας ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα μίλησε στο Πρωινό για τη συμπεριφορά της δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα στη φυλακή.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δέχεται προτάσεις για τηλεοπτική εκπομπή - Ποιοι την έχουν προσεγγίσει (Video)

«Γενικά είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων αν δεν γνώριζα το περιστατικό, δε θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη. Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος με ερεθίσματα, είναι εύστροφη και σίγουρα αν κολλήσει το μυαλό σε κάτι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε.

Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της, επειδή κατέστρεψε εκτός από τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη δική της. “Δεν θα το ξαναέκανα” μου είχε πει. Αισθάνεται πολύ άσχημα επειδή έχει φέρει την οικογένειά της σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι που τη ξέρουν και την έχουν στηρίξει, δεν την έχουν αφήσει. Αυτό είναι κάτι που μας το αναφέρει πολύ συχνά. Εάν γνώριζε ότι θα περνούσε αυτόν τον Γολγοθά, δεν θα το έκανε» είπε χαρακτηριστικά η πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα.

Μάλιστα, διέψευσε ότι η βιτριολίστρια είχε κλέψει ρούχα μέσα στη φυλακή. «Δεν έχει ανάγκη να κλέψει αφού οικονομικά είναι μία χαρά. Συνεχίζει ακόμα να εργάζεται στην κουζίνα».

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κ. Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στην Κέλλυ Χεινοπώρου και το Πρωινό, ανέφερε πως η πελάτισσά του είναι εξοργισμένη με τη συνέντευξη της πρώην συγκρατούμενης της Έφης Κακαράντζουλα, καθώς επιχειρείται να εξωραϊστεί η εικόνα της.

Έριξε το Instagram: Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με ανοιξιάτικο "αέρα" και χωρίς μάσκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με το μεγαλείο ψυχής και τη δύναμή της, επιστρέφει σιγά σιγα στη νέα, δική της κανονικότητα. Με την ευκαιρία, δείτε το βίντεο της από το κέντρο αποκατάστασής στη Γαλλία.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στα social media, πόζαρε και πάλι χωρίς τη μάσκα της με φόντο ένα καταπράσινο σκηνικό.

Φορώντας ένα μάξι floral φόρεμα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου «λάμπει» καθώς περπατά στο πανέμορφο τοπίο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, παραθέτει τον τίτλο ενός ορχηστρικού κομματιού των Wide Waters: «And Into the Forest I Go, To Lose My Mind and Find My Soul» («Και πηγαίνω μέσα στο δάσος, να χάσω το μυαλό μου και να βρω την ψυχή μου»).

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου πρόσφατα είχε φωτογραφηθεί όχι μόνο χωρίς μάσκα, αλλά και χωρίς μακιγιάζ. «Πιστεύω ότι αυτή η λήψη της @paliospirou.joanna είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία» είχε αναφέρει – μεταξύ άλλων – η Ολυμπία Κρασαγάκη, που την φωτογράφισε για πρώτη φορά μετά την επίθεση που δέχθηκε με το οξύ στο πρόσωπο.

Δείτε την ανάρτησή της

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share