Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Εξέλιξη σοκ στην υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή - Αυτό είναι το email που έστειλε σε 24 παραλήπτες πριν αυτοκτονήσει (video)

Νέα στοιχεία στο φως!

2 Ιουνίου 2022 16:44
Θεσσαλονίκη: Εξέλιξη σοκ στην υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή - Αυτό είναι το email που έστειλε σε 24 παραλήπτες πριν αυτοκτονήσει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση αυτοκτονίας του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή Tlive, παρουσιάστηκε το email το οποίο έστειλε σε αρκετούς παραλήπτες ο 50χρονος λίγο πριν βγάλει τέλος στη ζωή του.

Το περιεχόμενο του email ίδιο με την ανάρτησή του στα social media ενώ μέσα είχε επισυνάψει μια φωτογραφία της γυναίκας την οποία αναφέρει ότι τον εκβίαζε, από την στιγμή που εκείνος την ερωτεύτηκε την γυναίκα που του απέσπασε 400.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Αίσθηση προκαλεί η λίστα με τους 24 παραλήπτες του email. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο πατέρας της κόρης της πρώην ερωμένης του, ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού με την 24χρονη Γεωργία.

Στην λίστα βρισκόταν το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με το πάρτι στην πολυτελή σουίτα, μια εταιρεία νομικών συμβούλων, μια κτηνοτροφική μονάδα, μια τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα, και μια εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων.

Δες παρακάτω όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή Tlive:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share