Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Έσπασε» η Δήμητρα Πισπιρίγκου - Αποκαλύψεις για το σημείωμα της Τζωρτζίνας (Video)

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ

2 Ιουνίου 2022 12:44
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Έσπασε» η Δήμητρα Πισπιρίγκου - Αποκαλύψεις για το σημείωμα της Τζωρτζίνας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα για τους τρεις θανάτους των άτυχων κοριτσιών. Παράλληλα, δείτε εδώ ποια ήταν η σειρά που «ενέπνευσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και τον διάλογο για την κεταμίνη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (2/6) η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων διαψεύδει ότι το σημείωμα της Τζωρτζίνας ανήκει σε εκείνη και αποκαλύπτει πως κάποιος άφησε ψεύτικο σημείωμα.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο «φως» οι εξετάσεις της Τζωρτζίνας μία εβδομάδα πριν πεθάνει - Ραγδαίες εξελίξεις με νέα ντοκουμέντα (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Νέα στοιχεία ήρθαν στο «φως» για το θρίλερ της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας μία εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία ντοκουμέντο που ήρθε στα χέρια της εκπομπής, μεταξύ άλλων ορισμένες ουσίες ήταν απίστευτα υψηλές, όπως η τροπονίνη που βρέθηκε σε ποσότητα 15 φορές πάνω από το κανονικό. Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», ήρθε στο φως η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην είδηση του χειρουργείου της μητέρας της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share