Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Κύπρο: 23χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στην Αγία Νάπα

Ανείπωτη θλίψη!

2 Ιουνίου 2022 12:43
Τραγωδία στη Κύπρο: 23χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στην Αγία Νάπα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:30 χθες, λήφθηκε πληροφορία για άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Νησί, στην Αγία Νάπα.

Όπως αναφέρεται, 23χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα και λουόμενοι τον ανέσυραν στη στεριά, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Στο σημείο έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας.

Ο άτυχος 23χρονος ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο ως εργαζόμενος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου τα θα διακριβωθούν στη νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να γίνει αύριο.

Τραγωδία στη Κύπρο: 23χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στην Αγία Νάπα
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Τραγωδία στην Εύβοια: Nεκρός ο ψαροτουφεκάς που είχε χαθεί στην Κάρυστο - Τον ξέβρασε η θάλασσα

Νεκρός εντοπίστηκε δυστυχώς ο ψαροτουφεκάς που αγνοούνταν εδώ και δύο ημέρες στην θαλάσσια περιοχή της Καρύστου στην Εύβοια. Παράλληλα, ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Γαληψός της Καβάλας, με τρεις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr το πτώμα του άτυχου άνδρα ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία Ποτάμι. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, παρέα τριών ψαροντουφεκάδων κατευθύνθηκαν ανοιχτά της Καρύστου προς την πλευρά του Αιγαίου για κατάδυση.

Όταν βγήκαν πάλι στην επιφάνεια οι δύο από αυτούς διαπίστωσαν πως ο τρίτος δεν είχε εμφανιστεί και μάλιστα εντόπισαν τη σημαδούρα του να κατευθύνεται ανοιχτά προς τη θάλασσα.

Nεκρός ο ψαροτουφεκάς που είχε χαθεί στην Κάρυστο

Οι λιμενικές Αρχές που ειδοποιηθήκαν σήμαναν συναγερμό και ξεκίνησε επιχείρηση αναζήτησης με τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) στην οποία μετείχαν 3 περιπολικά του Λιμενικού Σώματος σκάφη ιδιωτών, ενώ στις έρευνες μετείχε και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού όπως επίσης και ιδιώτες δύτες που ειδοποιήθηκαν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share