Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: «Στενάζει» ο Κηφισός - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό! Πού εντοπίζονται προβλήματα (Video)

Που υπάρχει μποτιλιάρισμα

2 Ιουνίου 2022 09:46
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: «Στενάζει» ο Κηφισός - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό! Πού εντοπίζονται προβλήματα (Video)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αττική: Με προβλήματα διεξάγεται και σήμερα Πέμπτη (2/6) η κυκλοφορία των οχημάτων στην πρωτεύουσα, καθώς η κίνηση είναι αυξημένη σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας. Ενώ, μια νέα γραμμή Μετρό που θα ενώνει το Θησείο με το Φάληρο και το Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» αναμένεται να αποκτήσει η Αθήνα.

Κίνηση τώρα υπάρχει και στα δύο ρεύματα του Κηφισού με τα αυτοκίνητα να έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων. Οι οδηγοί που κινούνται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού πρέπει να «οπλιστούν» με μεγάλη υπομονή καθώς και στα δύο ρεύματα οι καθυστερήσεις εντοπίζονται από τον Πειραιά μέχρι την Κηφισιά.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή και στην Αττική Οδό. Συγκεκριμένα από το ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι και τον προαστιακό των Κάτω Αχαρναί.

Που παρατηρείται κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Καιρός σήμερα 2/6: Ασφυκτική ζέστη με 35άρια αλλά και... βροχές! Αναλυτική πρόγνωση Σάκη Αρναούτογλου, Γιάννη Καλλιάνου και Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα 2/6 σε ολόκληρη τη χώρα, με τους Σάκη Αρναούτογλου, Γιάννη Καλλιάνο και Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιούν για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Ενώ, κάτι «περίεργο» μέσα στο επόμενο 2μηνο «βλέπουν» τα μερομήνια.

Σάκης Αρναούτογλου: Αίθριος, με νεφώσεις από το μεσημέρι - Ως 33 βαθμούς η θερμοκρασία σε Αττική, Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, ο καιρός την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 θα είναι καλός σε όλη σχεδόν τη χώρα, με υψηλές θερμοκρασίες.

Αναλυτικότερα για την Πέμπτη (2/6/2022) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της δυτικής Στερεάς.

Από εκεί και πέρα η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 33 με 35 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 28 με 31 βαθμούς Κελσίου. Τέλος οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες την Πέμπτη - Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα σημειωθούν την Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τμήματα από την Πελοπόννησο, τα κεντροδυτικά της Στερεάς, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο μέχρι τη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, ενώ στα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, από το μεσημέρι έως το απόγευμα, θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.

Παράλληλα, ο υδράργυρος θα ανέβει, φτάνοντας μέχρι και τους 36 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά ηπειρωτικά. Σχεδόν αίθριος θα είναι ο ουρανός στην Αττική, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 21 έως τους 34 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν, με το θερμόμετρο να δείχνει από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Βοριάδες στο Αιγαίο, υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Με ήπιο καιρό και βοριάδες μέσα στο Αιγαίο θα κυλήσει η σημερινή μέρα στη χώρα μας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Αναλυτικά ο καιρός ανά περιοχή από την ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις.
  • Θερμοκρασία: Από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το απόγευμα βορειοδυτικοί, στο Ιόνιο έως 5 μπόφορ.
  • Θερμοκρασία: Από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια 5 με 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 17 έως 34 βαθμούς και στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος.
  • Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share