Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας - Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις (Video)

Το κοριτσάκι εισήχθη με λευχαιμία σε πρώιμο στάδιο και «έφυγε» από τη ζωή 4 ημέρες μετά

2 Ιουνίου 2022 09:03
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι έδειξε η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας - Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα! Τέσσερις μέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού η μικρή Μαλένα αφήνει την τελευταία της πνοή, ενώ όλα έδειχναν ότι η κατάσταση της υγείας της πήγαινε καλύτερα. Παράληλλα, για πρώτη φορά, ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου «έσπασε τη σιωπή» του και έκανε αποκαλύψεις στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στη Ρούλα Κουσκουρή.

Το δεύτερο παιδί της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη εισήχθη στο νοσοκομείο με λευχαιμία σε πρώιμο στάδιο και πέθανε στις 13 Απριλίου του 2019.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας, σύμφωνα με την οποία η Μαλένα ξαφνικά στις 18.05 απεβίωσε με πιθανή αιτία την καρδιακή ανακοπή.

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, έδειξαν βλάβες σε διάφορα σημεία των ιστών του παιδιού και ο θάνατος επήλθε από ηπατική ανεπάρκεια. Στην ιατροδικαστική έκθεση, αναφέρεται ότι το παιδί έφερε δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα και ότι κατά τη νεκροτομή δεν διαπιστώθηκαν κακώσεις σε κανένα όργανό του. Και στις τοξικολογικές εξετάσεις, δεν διαπιστώθηκε παρουσία φαρμάκου ή δηλητηρίου.

Μάλιστα η ιατροδικαστής, Χριστίνα Τσάκωνα, που εμμένει στην πρώτη της ιατροδικαστική έκθεση, προτείνει ως ύστατη λύση την εκταφή της 3,5 ετών Μαλένας.

Ενδελεχής επανέλεγχος έχει ξεκινήσει στο εργαστήριο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για να διερευνηθούν με απόλυτη ακρίβεια όλα τα ενδεχόμενα, και να μην προχωρήσουν σε εκταφή της σωρού.

Επίσης θα αναλυθεί η νέα ύποπτη ουσία σε πολύ μικρή ποσότητα που εμφανίστηκε στον φασματογράφο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας στην Αθήνα.

Θέμα προβληματισμού είναι και το ερώτημα αν η Μαλένα είχε κάποιο αυτοάνοσο, που προκάλεσε αντίδραση με την χημειοθεραπεία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share