Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μεγάλος καβγάς on air Καλλιακμάνη-Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας: «Εκμεταλλεύεστε τον χαμό τριών παιδιών» - «Δεν ντρέπεστε λίγο» (Video)

«Εσείς νιώθετε καλά να ασχολείστε με μία τσάντα όταν χάθηκαν τρία παιδάκια;»

1 Ιουνίου 2022 13:54
Μεγάλος καβγάς on air Καλλιακμάνη-Κουσουλού για την υπόθεση της Πάτρας: «Εκμεταλλεύεστε τον χαμό τριών παιδιών» - «Δεν ντρέπεστε λίγο» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ένταση στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανάμεσα στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας και την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας που παραδόθηκε χθες στην ανακρίτρια από τον δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, κ. Ανδρέα Θεοδωρόπουλο. Με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων να προβαίνει σε αποκάλυψεις «φωτιά» για τους άλλους δύο θανάτους!

Ο Πέτρος Κουσουλός εξέφρασε την αντίθεσή του με την κίνηση του δικηγόρου λέγοντας: «Δηλαδή μπορεί κάποιος να την περιφέρει έτσι και να την πηγαίνει στα ανακριτικά γραφεία; Που τα έχετε δει εσείς αυτά;».

«Εσείς νιώθετε καλά να ασχολείστε με μία τσάντα όταν χάθηκαν τρία παιδάκια; Τι κρύβεται από πίσω; Αν ο κ. Θεοδωρόπουλος εκμεταλλεύεται, εκμεταλλεύεστε κι εσείς τον χαμό τριών παιδιών» ανταπάντησε ο κ. Καλλιακμάνης.

Τον λόγο ξαναπήρε ο Πέτρος Κουσουλός σημειώνοντας: «Γιατί τον εκμεταλλεύομαι; Τι κέρδος έχω εγώ από αυτό; Τι σημαίνει ότι είμαι δημοσιογράφος; Δεν ντρέπεστε με αυτά τα οποία λέτε; Πρωί πρωί θέλετε να τα ακούσετε;».

Οι τόνοι ανέβηκαν και ο καβγάς συνεχίστηκε, με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να τονίζει πως «εγώ είμαι Έλληνας αστυνομικός, εκλεγμένος και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Εγώ μίλησα για εσάς προσωπικά, δεν μίλησα για τους Έλληνες δημοσιογράφος».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share