Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από βυτιοφόρο - Νέες μαρτυρίες στο φως

Τι συνέβη;

1 Ιουνίου 2022 12:27
Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από βυτιοφόρο - Νέες μαρτυρίες στο φως
Πηγή ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τραγωδία εκτυλίθηκε στην περιοχή της Μηχανιώνας στην Θεσσαλονίκη όταν ένα βυτιοφόρο παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα που έχασε τη ζωή της μετά τη σύγκρουση.

Μετά τα πρώτα στοιχεία για το φρικτό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, νέες μαρτυρίες έρχονται να ρίξουν φως στο μοιραίο περιστατικό.

Οι κάτοικοι της περιοχής όπου σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη είναι συγκλονισμένοι από όσα είδαν.

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης όταν η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο που οδηγούσε στην εκκλησία της Παναγιάς Φανερωμένης και όπου βρισκόταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθμολομαίος στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη.

Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού είπε στον ΑΝΤ1 ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν «δεν την πρόσεξε ο οδηγός του βυτιοφόρου και έπεσε πάνω της. Πολτοποιήθηκε το κεφάλι της».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο όταν ο οδηγός του βυτιοφόρου έκανε όπισθεν καθώς ο δρόμος είχε κλείσει λόγω της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη και δεν την αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα να την παρασύρει.

Τα τραύματα της γυναίκας μετά την παράσυρσή της από το βυτιοφόρο ήταν τόσο βαριά ώστε μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής να μην καταφέρουν να αναγνωρίσουν την ηλικιωμένη, τη σορό της οποίας παρέλαβε ασθενοφόρο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share