Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εαν κληθώ θα καταθέσω όλα όσα...» (Video)

Νέες αποκαλύψεις του δημοσιογράφου για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας

1 Ιουνίου 2022 10:26
«Βόμβα» Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εαν κληθώ θα καταθέσω όλα όσα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα «βόμβα» έριξε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλου για την Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Παράλληλα, «χείμαρρος» ήταν ο Γρηγόρης Λέων!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος εξήγησε πως αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του έχει όσα του ανέφερε η προϊσταμένη νοσοκόμα σε ένα από τα νοσοκομεία που βρισκόταν η 9χρονη Τζωρτζίνα, η οποία του ανέλυσε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κόρη της κατηγορούμενης.

Η προϊσταμένη δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει και γι' αυτόν τον λόγο ο ίδιος προτίθεται να καταθέσει. Τα στοιχεία αυτά είναι ύψιστης σημασίας, καθώς η γυναίκα γνώριζε πως είχε χορηγηθεί κεταμίνη για ιατρικούς λόγους. Τατυτόχρονα, επισημάνθηκε πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν θα κατατέθει υπέρ της Πισπιρίγκου.

Η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, από την άλλη, πραγματοποίησε αίτημα για να καταθέσει μία νοσοκόμα με την οποία είχε έρθει κοντά η 33χρονη μητέρα. Παρόλα αυτά, η ίδια δήλωσε απροθυμία να καταθέσει.

Σάλος με τις αποκαλύψεις για Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη: «Η Ρούλα τις «έτρωγε» από το… από αυτό το κ@@@@!»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου. Στο «Πρωινό», γνωστή του ζευγαριού, δήλωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και εκείνη στη συνέχεια φώναζε την οικογένειά της για να τον δείρουν. Παράλληλα, η φήμη της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, εξαπλώνεται εκτός συνόρων.

Τι γνωρίζετε για το ζευγάρι;

Φαινότανε το πρόβλημα τους. Πολύ ιδιόρρυθμο ζευγάρι. Τσακωμοί, γκρίνιες, φασαρίες… Ο ένας δεν ήθελε τον άλλον, οι γονείς από δω, οι πατριοί από κει. Μια ζωή προβλήματα!

Υπήρχε και σωματική βία;

Βεβαίως! Η Ρούλα τις «έτρωγε» από το… από αυτό το κ@@@@! Απ’ το σύζυγο της, ναι, τον πρώην σύζυγο της. Όχι ότι αυτή ήταν καλύτερη, έτσι; Μάχη γινότανε στο σπίτι. Ο Μάνος χτυπούσε και αυτή ξεσηκωνότανε και φώναζε τη μάνα της και τον πατριό της να τον δίνουνε. Να τον μαλώσουνε.

Εσείς γνωρίζετε κάτι για το βράδυ που αμέσως μετά ήρθε ο θάνατος της Ίριδας;

Έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός, φώναξαν και τη μαμά της και τον πατριό της στο σπίτι, γιατί ήταν πολύ άσχημος αυτός ο τσακωμός. Και από εκεί και πέρα πως χάθηκε αυτό το μωρό; Οι ίδιοι ξέρουν. Το παιδί αυτό άκουσε, αυτό είπαν. Προφανώς κάτι συνέβη και ακούστηκε ότι το παιδί έσκασε από το κλάμα γιατί όντως πρέπει να κλαίγαν τα παιδιά. Όταν γίνονται φασαρίες, τα παιδιά αγριεύουν, εννοείται!

Νέες αποκαλύψεις για Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Ποισπιρίγκου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share