Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρικτό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Απορριμματοφόρο παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα στη Νέα Μηχανιώνα

Η άτυχη γυναίκα διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στην εκκλησία

1 Ιουνίου 2022 09:29
Φρικτό δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Απορριμματοφόρο παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα στη Νέα Μηχανιώνα
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Μηχανιώνα στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε μια ηλικιωμένη. Παράλληλα, νέα τροπή φαίνεται ότι λαμβάνει η υπόθεση της αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο γυμναστήριό του στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, το φρικτό τροχαίο δυστύχημα έγινε νωρίς το πρωί, όταν η άτυχη γυναίκα διέσχιζε τον δρόμο, προκειμένου να πάει στην εκκλησία. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου δεν την είδε, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να τη διαμελίσει.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την ηλικιωμένη, που δυστυχώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Απορριματοφόρο διαμέλισε γυναίκα στη Θεσσαλονίκη
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη - Σοκαριστικές εικόνες: Έκλεψε λεωφορείο και προκάλεσε σοβαρό τροχαίο - Ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό που τράπηκε σε φυγή

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/5) στην οδό Αλ. Παπαναστασίου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 26χρονος οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα αναζητείται, καθώς το όχημα που οδηγούσε το είχε κλέψει!

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η αδερφή του Πατρινού που σκοτώθηκε το βράδυ της Ανάστασης - Το όραμα και το θαύμα

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 00:25. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ένα 16θέσιο λεωφορείο πετάχτηκε με ταχύτητα στην οδό Αλ. Παπαναστασίου από την οδό Αρχιμήδους. Προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εκείνη τη στιγμή κινούνταν στην οδό Αλ. Παπαναστασίου.

τροχαιο-θεσσαλονικη

Από τη σύγκρουση το ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Ο 26χρονος οδηγός του κατάφερε και βγήκε μόνος του από το όχημα. Είχε τραυματιστεί ελαφρά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο οδηγός του mini bus μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί τράπηκε σε φυγή. Μάταια προσπάθησαν να τον σταματήσουν κάποιοι περαστικοί. Έγινε «καπνός». Όπως αποδείχτηκε αργότερα, ο λόγος που το έβαλε στα πόδια ήταν γιατί το 16θέσιο όχημα δεν ήταν δικό του. Το είχε κλέψει δέκα λεπτά νωρίτερα από την λεωφόρο Κ. Καραμανλή.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν φθορές και σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το 16θέσιο λεωφορείο ανήκει σε κλινική που εδρεύει στον Δήμο Θέρμης. Το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Τροχαία Θεσσαλονίκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share