Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα: Εξαφανίστηκε 17χρονη - Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της

31 Μαΐου 2022 21:00
Συναγερμός στην Αγία Βαρβάρα: Εξαφανίστηκε 17χρονη - Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση της 17χρονης Ελένης Ξ. από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 28 Μαΐου 2022. Το Χαμόγελο Του Παιδιού ενημερώθηκε χθες, 30/05/2022, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη σήμερα, 31/5/2022, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς υπάρχουν υπόνοιες εμπλοκής τρίτων ατόμων στην εξαφάνισή της.

Δείτε επίσης: Νέα Σμύρνη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης

Η Ελένη Ξ. έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 46 κιλά, έχει μακριά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια.

 Αγία Βαρβάρα εξαφάνιση 17χρονης

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού, όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Θρίλερ στη Λαμία - Αγνοείται ανήλικος που έπεσε σε κανάλι του Μόρνου

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή του Μόρνου στη Λαμία, καθώς ένα μικρό παιδί έπεσε μέσα σε κανάλι του Μόρνου και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει τo Lamiareport.gr, πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί ηλικίας 14 μέχρι 15 ετών υπήκοος Πακιστάν, που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε μέσα στο Μόρνο το μεσημέρι του Σαββάτου (28.5) και έκτοτε αγνοείται.

Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ έχει κληθεί και η ειδική ομάδα της 7η ΕΜΑΚ με 6 άνδρες και διασωστική λέμβο.

 Θρίλερ στη Λαμία - Αγνοείται ανήλικος που έπεσε σε κανάλι του Μόρνου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share