Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πανικός στο Αιγάλεω: Νεκρός 41χρονος αστυνομικός που έπεσε από μπαλκόνι

Τραγικό τέλος για τον άτυχο άνδρα

31 Μαΐου 2022 16:30
Πανικός στο Αιγάλεω: Νεκρός 41χρονος αστυνομικός που έπεσε από μπαλκόνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αστυνομικός στο Αιγάλεω, ο οποίος έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, από το μπαλκόνι σπιτιού.

Δείτε επίσης: Σοκ στο Αιγάλεω: Αντρας απειλεί να αυτοκτονήσει από καμπαναριό εκκλησίας

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 41χρονο άνδρα στο νοσοκομείο “Αττικόν”.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 41χρονος αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή.

περιπολικό
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το τμήμα ασφαλείας της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο άτυχος άντρας φέρεται να έπεσε στο κενό την ώρα που τοποθετούσε κλιματιστικό σε φιλικό σπίτι.

Τρόμος στο Αιγάλεω: Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω σε τζαμαρία εμπορικού κέντρου - «Είμαι ο απεσταλμένος του Θεού», είπε ο δράστης (video)

Συναγερμός έχει σημάνει το πρωί της Παρασκευής (13/5), λίγο μετά τις 11:00, στο Αιγάλεω, για τον εντοπισμό άνδρα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι οπλισμένος. Το συμβάν σημειώνεται στο ύψος που βρίσκεται το εμπορικό κατάστημα River West.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Λάρισα: Γονιός έστειλε στο νοσοκομείο δασκάλους του γιου του

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, δύο κακοποιοί μέσα σε αυτοκίνητο, πιθανότητα με στόχο να κάνουν ληστεία, έγιναν αντιληπτοί και κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν έπεσαν πάνω σε τοιχίο.

Και οι δύο εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, ενώ ο ένας φέρεται να είναι οπλισμένος. Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του. Λίγη ώρα μετά, ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ νωρίτερα είχε πέσει -για άγνωστο λόγο- πάνω στην τζαμαρία του εμπορικού καταστήματος.

Αστρονομικές πηγές αναφέρουν ότι εντός του οχήματος βρέθηκαν ψυχοτρόπα φάρμακα και έτσι, εξετάζεται εάν το άτομο πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, το πρώτο σήμα που δόθηκε στην Άμεση Δράση έκανε αναφορά για ένοπλο άτομο.

«Είμαι ο απεσταλμένος του Θεού»

Είμαι ο απεσταλμένος του Θεού» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν ο άνδρας που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία καταστήματος στο εμπορικό κέντρο River West στο Αιγάλεω.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο του άνδρα ήταν νοικιασμένο, ενώ στο περιστατικό δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο άτομο. Θα διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε η ΕΡΤ ο άνδρας παρενοχλούσε μία γυναίκα οδηγό, χτυπώντας το αυτοκίνητό της με το δικό του στους δρόμους του Αιγάλεω. Στο δικό του όχημα βρέθηκε σακούλα φαρμακείου με ψυχοφάρμακα.





 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share