Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Σοβαρό τροχαίο στην Μήλο - Η κατάσταση της υγείας του

Τι συνέβη;

31 Μαΐου 2022 15:27
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Σοβαρό τροχαίο στην Μήλο - Η κατάσταση της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ευχαριστώ τους ντόπιους που με μάζεψαν απ' το δρόμο, μου έδωσαν νερό και με πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να σκεφτούν αν θα τους λερώσω το αμάξι», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη δημοσίευσή του ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του είχε ο ηθοποιός στο νησί της Μήλου, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μετά το ατύχημα, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Όπως ενημέρωσε τους ακόλουθούς του, ο ίδιο έσπασε δυο δάχτυλα στο δεξί του χέρι, ενώ στο αριστερό χέρι έχει εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

Στην ανάρτησή του, γνωστοποίησε το ατύχημα που είχε το νησί, το οποίο δυστυχώς στάθηκε αφορμή για να επιστρέψει στην Αθήνα. Παρόλα αυτά, στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τους γιατρούς και το προσωπικό που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, φαίνεται να μην έχει χάσει την καλή του διάθεση.

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Σοβαρό τροχαίο στην Μήλο - Η κατάσταση της υγείας του

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε:

«Και κάπως έτσι άδοξα τελειώνει στη μέση το ταξίδι στο Αιγαίο , με δυο σπασμένα δάχτυλα, εγκαύματα 2ου βαθμού στα χέρια και πόδια και διάφορα άλλα, από πέσιμο μηχανής ????, θα μπορούσε όμως να είναι πολύ χειρότερα. Έχω την ψυχική ανάγκη να ευχαριστήσω το προσωπικό του κέντρου υγείας της Μήλου που τόσο πολύ με πρόσεξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, που μου έκλεισαν τις πληγές , που με κράτησαν μια μέρα μέσα , που κινητοποιήθηκαν να μου φέρουν ακόμα και τη μηχανή μου απ το σημείο που έπεσα.

Ευχαριστώ τους ντόπιους που με μάζεψαν απ´ το δρόμο, μου έδωσαν νερό τότε που το χρειαζόμουν περισσότερο και που με πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να σκεφτούν αν θα τους λερώσω το αμάξι η αν θα καθυστερήσουν στη δουλειά τους. Ευχαριστώ τον άνθρωπο που δεν έφυγε από δίπλα μου μέχρι να σιγουρευτεί ότι εγώ (μαζί με όλα μου τα πράγματα) είμαι υγιής και μέσα στη θέση του οχήματος που θα με πάει σπίτι. Αν και ήμουν μόνος ξαφνικά ήρθε μια μεγάλη οικογένεια δίπλα μου. Κάπου κάπου η πίστη στην ανθρωπότητα αποκαθίσταται».

Δείτε τη δημοσίευσή του

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share