Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Λάρισα: Ιδιοκτήτης μπαρ ανάγκασε 31χρονη να συνευρεθεί με έξι άνδρες και μετά την πέταξε σε χωράφι

Ο άνδρας συνελήφθη μετά τη καταγγελία

31 Μαΐου 2022 15:16
Φρίκη στη Λάρισα: Ιδιοκτήτης μπαρ ανάγκασε 31χρονη να συνευρεθεί με έξι άνδρες και μετά την πέταξε σε χωράφι
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία 31χρονη γυναίκα έζησε εφιάλτη στα χέρια μαστροπού στη Λάρισα, ο οποίος αφού την εξανάγκασε να συνευρεθεί με έξι άντρες μέσα σε λίγες ώρες, την πέταξε σε χωράφι, όταν εκείνη αρνήθηκε να έχει σεξουαλική επαφή και με άλλους άνδρες, πελάτες σε μπαρ που διατηρούσε ο δράστης. Με την ευκαιρία, να σας υπενθυμίσουμε ότι δίχρονο κοριτσάκι στη Λάρισα έπεσε θύμα τροχαίου.

Ο 58χρονος εργοδότης της, ιδιοκτήτης μπαρ στη Λάρισα, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5), μετά από καταγγελία της 31χρονης και κατηγορείται για μαστροπεία, εξύβριση και σωματική βλάβη.

Λάρισα: Μαστροπός πέταξε σε χωράφι 31χρονη – Τι κατήγγειλε η γυναίκα

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθη­καν στην ΕΛ.ΑΣ., η 31χρονη βρέθηκε στη Λά­ρισα την περασμένη Πέμπτη προκειμένου να εργαστεί, για λίγες ημέρες, σε νυχτερινό κέν­τρο διασκέδασης. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», όταν η νεαρή γυναίκα αρνήθηκε να συνευρεθεί με άνδρες όπως είχε γίνει και το προηγούμενο βράδυ, ο 58χρονος συλληφθείς την οδήγησε σε άγνωστη ερημική αγροτική περιοχή και όπως η ίδια κατήγγειλε, πέταξε έξω από το αυτοκί­νητο τα προσωπικά της πράγματα και, ασκώντας σωματική βία, τραβώντας την από τα μαλ­λιά, την εξωθούσε να βγει και η ίδια από το αυτοκίνητο.

Η 31χρονη ενημέρωσε αστυνομικούς σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια κατήγγειλε τον πρώην εργοδότη της, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί και να παραμένει κρατούμενος.

Φρίκη στη Λάρισα: Ιδιοκτήτης μπαρ ανάγκασε 31χρονη να συνευρεθεί με έξι άνδρες και μετά την πέταξε σε χωράφι
(EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία» η 31χρονη κατήγγειλε επίσης ότι σχολώντας από την εργασία της στο μπαρ της Λάρισας, το περασμένο Σάββατο, ο 58χρονος την οδήγησε σε άλλο μπαρ του νομού, όπου σε βοηθητικό οίκημα θα διέμενε με βάση και τη συμφωνία τους. Εκεί, εκμεταλλευόμενος τη δεινή οικονομική της κατάσταση, την παρακίνησε και την έπεισε να συνευρεθεί ερωτικά με άνδρες. Έτσι εκείνο το βράδυ και σε βοηθητικό χώρο πίσω από το κατάστημα η 31χρονη συνευρέθηκε ερωτικά συνολικά με 6 άνδρες, λαμβάνοντας η ίδια 25 ευρώ τη φορά, χωρίς να είναι γνωστό το ποσό που συμφώνησε και εισέπραξε ο 58χρovos.

Την Κυριακή το βράδυ η 31χρονη, επικαλού­μενη γυναικολογικό θέμα, αρνήθηκε να συνευρεθεί με άλλους άντρες, με τον 58χρονο να την οδηγεί σε ερημική αγροτική τοποθεσία όπου την εξύβρισε, της άσκησε σωματική βία, ενώ τραβώντας την από τα μαλλιά την εξώθησε να βγει από το αυτοκίνητο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share