Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο άνδρας που πήγε με καραμπίνα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη: «Θα σας κόβω τα κεφάλια... Θα σας κάψω ζωντανούς!»» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση

«Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους»

31 Μαΐου 2022 13:33
Αυτός είναι ο άνδρας που πήγε με καραμπίνα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη: «Θα σας κόβω τα κεφάλια... Θα σας κάψω ζωντανούς!»» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο άνδρας που εμφανίστηκε τα ξημερώματα με μία καραμπίνα στα χέρια στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, είχε προειδοποιήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram για την κίνησή του αυτή.

Από το μένος του δεν ξέφυγε κανείς... «Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία» έγραφε χαρακτηριστικά στο μανιφέστο του.

«Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο «βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου» που τονίζει ότι δεν θα λυπηθεί κανέναν, ούτε άντρα ούτε γυναίκα.

Λίγες ώρες νωρίτερα λοιπόν είχε προειδοποιήσει για την πράξη του ο 37χρονος ΣΠ.Β., ο οποίος πήγε με καραμπίνα τα ξημερώματα της Τρίτης (31/5) στην πλατεία Συντάγματος κι απειλούσε να ανοίξει πυρ. Ο 37χρονος, εμφανίστηκε στο Σύνταγμα σε κατάσταση αμόκ γύρω στις 03:00 το πρωί, κρατώντας μία καραμπίνα και κατευθύνθηκε προς το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, απειλώντας να ανοίξει πυρ.

Ελεγε στους αστυνομικούς ότι είναι άγγελος του Θεού και άναβε κεριά. Στην ανάρτησή του ο 37χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει βαριά ψυχικά προβλήματα, έγραφε μεταξύ άλλων ότι δεξί του χέρι είναι ο Κασιδιάρης κι ότι ξεκινά πραξικόπημα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του 37χρονου στο Instagram

«Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης Β. ΣΠ. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, Ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χυλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share