Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βίντεο - ντοκουμέντο από το εσωτερικό του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς - Τι βρέθηκε μέσα

Όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως

30 Μαΐου 2022 12:34
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βίντεο - ντοκουμέντο από το εσωτερικό του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς - Τι βρέθηκε μέσα
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει φύγει από τη ζωή, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το iefimerida.gr. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το στοιχείο «κλειδί» που θα κρίνει την εκταφή της Μαλένας.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους της οικογένειας το πρώτο πράγμα που αντίκρισαν ήταν απλήρωτοι λογαριασμοί. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα κατήγγειλαν πως φτάνοντας στην οικία της Μπιζανίου εντόπισαν σπασμένο το τζαμί της κεντρικής εισόδου και επισήμαναν πως θα καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Στο εσωτερικό του σπιτιού της Πάτραςυπάρχει ένα ποδήλατο, μια σχολική τσάντα, αλλά και τετράδια. Η υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα τους παραμένει προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού:

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι νέες ανατριχιαστικές ζωγραφιές της Τζωρτζίνας - Τι «μαρτυρούσε» το παιδί

Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις στο θρίλερ με τα τρία παιδιά στην Πάτρα. Το Star έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα χειρόγραφα σημειώματα και ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, οι οποίες με τη βοήθεια των ειδικών θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση. Παράλληλα, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες αναμένεται να γραφτεί ο επίλογος με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, δεδομένου ότι οι αρχές, βρίσκονται στην τελική ευθεία σε ό,τι αφορά στην έρευνα που έχουν ξεκινήσει

26 Νοεμβρίου του 2019. Επτά μήνες από το θάνατο της Μαλένας, η Τζωρτζίνα γεμίζει με… έντονα χρώματα, χριστουγεννιάτικα σκίτσα. Όμως, με τα κίτρινα γραμματάκια της, αποκαλύπτει πως για κείνη η μικρή της αδελφή δεν έχει πεθάνει. Βρίσκεται κοντά της , δίπλα σ΄εκείνη και τη μαμά τους.

Εικόνες και λέξεις, τις οποίες φέρνουν στο φως το Star και η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, που με τη βοήθεια της παιδοψυχολόγου που έχει οριστεί από την ανακρίτρια, αναμένεται να «ξεκλειδώσουν» κι άλλο την ψυχή της Τζωρτζίνας και τη σχέση με τη μητέρα της.

«Μερικές λέξεις είναι επαναλαμβανόμενες και άλλες είναι πρωτόγνωρες. Θα δούμε τις ζωγραφιές που δεν είναι πολύ καλές, θα δούμε τις μη επαναναλαμβανόμενες λέξεις και θα μπορέσουμε να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα. Τα παιδιά έχουν μια μαγική ικανότητα να καταγράφουν αυτά που αισθάνονται ζωγραφίζοντας ή μιλώντας άλλα πρέπει να είμαστε σίγουροι γι’ αυτά που λέμε», δηλώνει στο Star ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Ευχές στον μπαμπά της, γραμμένες από κάποιον ενήλικο, αλλά…. υπογεγραμμένες από το δικό της χεράκι. Αφιερώσεις, ζωγραφιές, σκέψεις και συναισθήματα σε σημειώματα, όπως αυτό που έγραψε στη μαμά της, αποκαλώντας την «κακιά και εγωίστρια», αναμένεται να προσθέσουν νέα κομμάτια στο παζλ αυτής της υπόθεσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share