Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ για την Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ τώρα και σας μιλούσα!» (Video)

Απόπειρα εισβολής στο σπίτι της από «γνωστούς αγνώστους»

30 Μαΐου 2022 09:24
Θρίλερ για την Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ τώρα και σας μιλούσα!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ για την Αφροδίτη Λατινοπούλου καθώς σε ανάρτησή της, η γνωστή πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει απόπειρα εισβολής στο σπίτι της από «γνωστούς αγνώστους», χθες το βράδυ.

Όπως τονίζει στην ανάρτησή της, το εν λόγω συμβάν έγινε «όλως τυχαίως» την ίδια ημέρα όπου έλαβαν χώρα νέα επεισόδια και πάρτι στο ΑΠΘ, ενώ, για μια ακόμη φορά σημειώνει πως δέχτηκε απειλές κατά τη ζωής και τη σωματικής της ακεραιότητας, για τα όσα έχει αναφέρει σχετικά με τις φοιτητικές εκλογές και τις κομματικές νεολαίες.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Η Λατινοπούλου «ξαναχτυπά»: «Η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς...» (photo)

Συνεχίζει να προκαλεί με τις θέσεις που διατυπώνει στα social media η νεαρή πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να σχολίασε... με τον δικό της πάντα τρόπο, το θέμα της κακοποίησης του γατιού στην Αιδηψό. Η γνωστή για τις προκλητικές αναρτήσεις της πολιτεύτρια, αποφάσισε να κάνει μια σύγκριση περιστατικών που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, βγάζοντας… τα δικά της συμπεράσματα.

«Στην Ελλάδα η κακοποίηση ζώου θεωρείται μεγαλύτερη είδηση από την κακοποίηση 17χρονης από Πακιστανούς. Ο ένοχος για το γατί θα τιμωρηθεί και σωστά. Οι Πακιστανοί θα πληρώσουν αντίστοιχα 50χιλ ευρώ; Θα απελαθούν; Ή θα τριγυρίζουν πάλι ελεύθεροι για να διαπράξουν νέα εγκλήματα;», έγραψε στο Twitter.

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτησή της προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, με κάποιους να αντιδρούν, αλλά και άλλους να επικροτούν τα όσα γράφει.

Οι αντιδράσεις στο twitter

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share