Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο περιστατικό στη Ρόδο - Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα μέσα σε νεκροταφείο

Δεν τα υπολόγισαν σωστά

29 Μαΐου 2022 16:19
Αδιανόητο περιστατικό στη Ρόδο - Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα μέσα σε νεκροταφείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν τον θεό τους οι χασισοκαλλιεργητές στη Ρόδο, καθώς δεν δίστασαν να φυτέψουν δενδρύλλια κάνναβης ακόμη και σε γλάστρες μέσα σε ένα... νεκροταφείο της πόλης, πιστεύοντας ίσως ότι θα ήταν το τελευταίο μέρος που μπορεί να ερευνούσαν οι αστυνομικοί! Με την ευκαιρία, δείτε το "θερμό" επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Φαληράκι.

Ωστόσο, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν στο κοιμητήριο δύο γλάστρες μέσα στις οποίες μεγάλωναν δύο δενδρύλλια κάνναβης και τις έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση. Φαίνεται, όμως, ότι ο καλλιεργητής τους αντιλήφθηκε, γιατί απέφυγε να εμφανιστεί. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυπταν επτά δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε άγνωστος σε μια δασώδη έκταση στον Αρχάγγελο και κρύφτηκαν επιτηρώντας τον χώρο. Όμως, ο καλλιεργητής δεν εμφανίστηκε και κατέσχεσαν τα χασισόδεντρα μαζί με έναν σωλήνα για το πότισμα που λειτουργούσε με χρονοδιακόπτη!

Αδιανόητο περιστατικό στη Ρόδο - Καλλιεργούσαν χασισόδεντρα με σε νεκροταφείο
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Για ναρκωτικά έψαχναν, όπλα βρήκαν!


Όλο κι όλο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 56 εκατοστών που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή των Τρικάλων. Ωστόσο, κατέσχεσαν ένα περίστροφο, 16 φυσίγγια, ένα σουγιά, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα ξύλινο ρόπαλο που κατείχε παράνομα! Ο δράστης, που συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, διέθετε άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, η οποία είχε λήξει, αλλά τέτοιο όπλο δεν βρέθηκε!

Ένα τσιγαριλίκι που είχαν στην κατοχή του δυο Έλληνες, οδήγησε στην σύλληψή του από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε μια περιοχή του Μουζακίου Καρδίτσας. Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας στο σπίτι του ενός σε περιοχή των Τρικάλων, βρέθηκε με υπόδειξή του στον εξωτερικό χώρο μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 57 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share