Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα "βόμβα" Κατερινόπουλου για Πάτρα: "Έχουμε κινήσεις που..." (video)

Νέοι προβληματισμοί γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας

29 Μαΐου 2022 14:44
Νέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τις εξελίξεις να τρέχουν ραγδαία γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών νεκρών παιδιών, μία βόμβα σκάει για να προκαλέσει νέους προβληματισμούς.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος καλείται να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην Πάτρα, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και ο Μάνος Δασκαλάκης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μια προσπάθεια να εφαρμόσει το δικό του τακτικό πλάνο.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της αστυνομίας, μιλάει για λάθη, παραλείψεις και κενά, με αποτέλεσμα αντί να πέφτει φως στην υπόθεση μετά από τόσους μήνες, πολλά κομμάτια του παζλ, να παραμένουν θολά.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος «πιάνεται» από το σημείωμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στα χέρια δημοσιογράφου. «Όλα δείχνουν πως η αστυνομία έκανε έρευνα μόνο στο ισόγειο που έμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου και όχι στα άλλα διαμερίσματα. Η λογική λέει ότι θα έπρεπε να έχει γίνει έρευνα σε όλους τους χώρους της οικοδομής. Η λογική επίσης λέει, ότι όσο διαρκεί αυτή η έρευνα, όλα τα διαμερίσματα, θα έπρεπε να παραμένουν σφραγισμένα. Εδώ βλέπουμε ότι θα δημιουργηθούν θέματα στην πορεία.»

Ο κύριος Κατερινόπουλος μιλάει ξανά για λάθη στην αστυνομική έρευνα: «Τα έχουμε επισημάνει από την αρχή. Ακόμα δεν ξέρουμε ποια υπηρεσία της αστυνομίας έχει κάνει την έρευνα στο σπίτι. Είναι αστυνομικοί από την Πάτρα ή από το Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα; Εδώ έχουμε μπερδευτεί. Ένας θα έπρεπε να ασχολείται με αυτά τα θέματα, μία υπηρεσία και μοναδική»

Εν τω μεταξύ, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αναφέρθηκε πως το τετράδιο της Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε σε κοιινόχρηστο χώρο του σπιτιού στην Πάτρα…

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share