Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στα Χανιά: Επανέφεραν 7χρονο παιδί που πνίγηκε σε νεροτσουλήθρα ξενοδοχείου

Ανατριχιαστική στιγμή!

28 Μαΐου 2022 20:34
Θρίλερ στα Χανιά: Επανέφεραν 7χρονο παιδί που πνίγηκε σε νεροτσουλήθρα ξενοδοχείου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου (28/5) σε πισίνα ξενοδοχείου στο Κολυμπάρι Χανίων όταν ένα 7χρονο αγοράκι κινδύνευσε να πνιγεί. Με την ευκαιρία, να σας υπενθυμίσουμε το τραγικό περιστατικό στα Χανιά με τον οδηγό που έσερνε σκυλάκι με το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων λίγο μετά τις 18.00 το παιδί που έπαιζε στις νεροτσουλήθρες, εντοπίστηκε αναίσθητο μέσα στην πισίνα να πλέει μπρούμυτα με τα χέρια ανοιχτά.

Αμέσως μια τουρίστρια το έβγαλε έξω, το γύρισε στο πλάι και άρχισε να του δίνει τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσαν και οι ναυαγοσώστες.

Άμεση η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ

Το αγοράκι που είχε πιει νερό, συνήλθε για λίγο και έχασε πάλι τις αισθήσεις του προκαλώντας μεγάλη ανησυχία σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο ξενοδοχείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όπως φαίνεται στο βίντεο της ΕΡΤ και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 7χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το παιδί φέρεται πως έπαιζε μόνο του στις νεροτσουλήθρες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο αλλοδαπός πατέρας του είναι εργαζόμενος στο ξενοδοχείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share