Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε ο Στηβ Μιλάτος: "Νιώθω προσβεβλημένος, έχουν γίνει..." (video)

Όσα υποστήριξε

28 Μαΐου 2022 16:23
Ξέσπασε ο Στηβ Μιλάτος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Mετά τις πρώτες δηλώσεις που έκανε, μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος για την καταγγελία βιασμού μιας 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας στη Ρόδο, ο Στηβ Μιλάτος παρενέβη ξανά στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής για να τονίσει πως νιώθει προσβεβλημένος από όσα ακούει για το άτομό του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA ανέφερε: «Θέλω να πω ότι βγήκε το αποτέλεσμα κι είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Δεν μπορώ να το πιστέχω όλο αυτό που γίνεται. Είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο θέλω να ξυπνήσω. Ακούσαμε τη δική της οπτική, ακούσαμε και τη δική μου κι ο ιατροδικαστής έδειξε την αλήθεια».

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Big Brother τόνισε πως νιώθει προσβεβλημένος για όσα ακούγονται για εκείνον. «Έχουν γίνει όλοι πλέον, δικαστές της μικρής οθόνης. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό πονάει τους ανθρώπους και μπορεί να στιγματίσει κάποιον. Άμα ήξερα τί σκέφτεται ο καθένας, θα ήμουν ένας πολύ καλός ψυχολόγος», δήλωσε.

Εξήγησε, επίσης, πως η κατάθεσή του είναι κατατοπιστική και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Η κοπέλα δεν μου είπε κάτι, όταν απομακρυνθήκαμε. Αν διαβάσατε την κατάθεσή μου, θα δείτε ότι τα πράγματα είναι πολύ αναλυτικά και σωστά σε σχέση με των υπολοίπων. Η κατάθεσή μου ήταν μία και καλή και δεν κράτησε έξι ώρες, ούτε άλλαξε 7 φορές. Δεν έκανε καμία απόπειρα αυτοκτονίας, δεν υπήρχαν σημάδια. Είναι κακό ο θύτης να γίνεται θύμα. Αν σου κολλήσουν όμως, τη ρετσινιά σε αυτή τη χώρα, δεν φεύγει», είπε.

«Δεν μου ζήτησε η κοπέλα να σταματήσω. Δεν θέλω να μπω σε νομικά πλαίσια. Η ίδια απάντησε πως ούτε την έσπρωξα, ούτε είπε όχι, ούτε φώναξε. Οι απαντήσεις μου είναι εμφανέστατες. Στη Ρόδο υπάρχουν πολλές τέτοιες υποθέσεις, απλά η δικιά μου πήρε έκταση λόγω του επαγγέλματός μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Υποστηρίζει, μάλιστα, πως η καταγγελία μπορεί να έγινε, γιατί ίσως η κοπέλα να έχει κάποιο κέρδος. «Υπάρχουν ασφάλειες και τέτοια πράγματα, που κερδίζουν από τη χώρα τους σε αυτές τις περιπτώσεις. Είναι σύνηθες φαινόμενο να γίνεται αυτό εδώ και παραπάνω από τα μισά περιστατικά που βγαίνουν, είναι ψέματα. Βγήκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου κι έχω αποδείξει τι άνθρωπος είμαι. Όταν είσαι άνδρας, είσαι σε μειονεκτική θέση πάντα. Δυστυχώς», δήλωσε.

Ξέσπασε ο Στηβ Μιλάτος: 'Νιώθω προσβεβλημένος, έχουν γίνει...' (video)

Τέλος, αναφέρθηκε στην άσεμνη χειρονομία που έκανε στο story που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Απάντησα σε όσους εύχονταν να πάθει η οικογένειά μου κακό και διάφορες αρρώστιες. Μου εύχονταν να πεθάνω. Δεν ήταν για κάτι άλλο», είπε κλείνοντας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share