Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Λαμία - Αγνοείται ανήλικος που έπεσε σε κανάλι του Μόρνου

Συναγερμός στις αρχές!

28 Μαΐου 2022 14:37
Θρίλερ στη Λαμία - Αγνοείται ανήλικος που έπεσε σε κανάλι του Μόρνου
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή του Μόρνου στη Λαμία, καθώς ένα μικρό παιδί έπεσε μέσα σε κανάλι του Μόρνου και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει τo Lamiareport.gr, πρόκειται για ένα ανήλικο παιδί ηλικίας 14 μέχρι 15 ετών υπήκοος Πακιστάν, που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε μέσα στο Μόρνο το μεσημέρι του Σαββάτου (28.5) και έκτοτε αγνοείται.

Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ έχει κληθεί και η ειδική ομάδα της 7η ΕΜΑΚ με 6 άνδρες και διασωστική λέμβο.

 Θρίλερ στη Λαμία - Αγνοείται ανήλικος που έπεσε σε κανάλι του Μόρνου

Πηγή: lamiareport.gr

Το «παλεύει» 16 χρόνια μετά η Αγγελική Νικολούλη - Νέα στοιχεία από το «Φως στο Τούνελ» για την εξαφάνιση του Άλεξ

Φως στο Τούνελ: Στο επίκεντρο η εξαφάνιση του Θύμιου και η υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα - Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του Άλεξ

Ένα αρκετά ενδιαφέρον επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη θα παρακολουθήσουμε απόψε Παρασκευή (27/5) στις 23:20 στο MEGA.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή θα επιστρέψει στη Βέροια, όπου 16 χρόνια μετά το παιχνίδι θανάτου στον 11χρονο Άλεξ, θα έρθουν στο «φως» νέα στοιχεία που θα σίγουρα συζητηθούν. Στο «Τούνελ» θα μιλήσει η μητέρα του Άλεξ, που έγινε σύμβολο κατά του εκφοβισμού, ενώ θα δούμε και πώς αντέδρασαν στην κάμερα της εκπομπής αυτοί που εξαφάνισαν τον άτυχο 11χρονο μαθητή.

Επιπλέον, η εκπομπή θα ασχοληθεί και με την εξαφάνιση του Θύμιου, ο οποίος χάθηκε μετά το άγριο bullying που δέχτηκε. Η αγωνίας «κορυφώνεται» όσο περνούν οι ημέρες και απόψε θα δούμε τι αποκαλύπτει η αδελφή του στην κάμερα της εκπομπής.

Ακόμη οι έρευνες συνεχίζονται σε Αθήνα, Πύργο κι ένα νησί, ενώ νέα στοιχεία θα έχουμε και για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Δείτε το trailer:

Μητέρα Άλεξ: «Ο χρόνος έχει σταματήσει το 2006»

Οι εμπλεκόμενοι δεν αποκάλυψαν ποτέ που εξαφάνισαν την σορό του άτυχου παιδιού.

«Ο χρόνος έχει σταματήσει στο 2006. Σε εκείνο το βράδυ που ο Άλεξ δεν γύρισε σπίτι. Αν και για κάποιους έχει κλείσει, για μένα είναι ακόμη ανοιχτή, καθώς δεν έχω μάθει την αλήθεια. Δεν έχω βρει ακόμη το παιδί μου» λέει η Νατέλα, μητέρα του Άλεξ και συνεχίζει: «Απλώς περιμένω. Ελπίζω κάποια στιγμή οι εμπλεκόμενοι να μου πουν που βρίσκεται ο γιος μου. Γιατί όλοι ξέρουν, αλλά σιωπούν. Εγώ όμως είμαι πάντα εδώ, για τους θυμίζω τι έγινε. Για να μην ξεχάσουν. Γιατί εγώ δεν ξεχνώ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share