Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανικός στα Εξάρχεια: Στο νοσοκομείο νήπιο - Έπεσε πάνω του πόρτα παιδικής χαράς

Παραλίγο τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας

27 Μαΐου 2022 18:13
Πανικός στα Εξάρχεια: Στο νοσοκομείο νήπιο - Έπεσε πάνω του πόρτα παιδικής χαράς
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός προκλήθηκε σε παιδική χαρά στα Εξάρχεια, όταν η πόρτα της έπεσε πάνω σε νήπιο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει ο φωτορεπόρτερ Σάββας Καρμανιόλας, «πόρτα έπεσε πάνω σε παιδάκι στην παιδική χαρά στην οδό Δαφνομήλη στη Νεάπολη Εξαρχείων (Δήμος Αθηναίων). Το νήπιο είναι στο νοσοκομείο».

Ο ίδιος καταγγέλλει έλλειψη συντήρησης στην παιδική χαρά του Δήμου Αθηναίων. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα για την υγεία του παιδιού.

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης στο κέντρο της Αθήνας (video)

Έκρηξη σε κρεοπωλείο-μίνι μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας

Έκρηξη σημειώθηκε σε κρεοπωλείο-μίνι μάρκετ στην οδό Ιουλιανού κοντά στη συμβολή με την οδό Αλκιβιάδου, στο κέντρο της Αθήνας. Στο σημείο έχουν σπεύσει ένα ασθενοφόρο, πυροσβεστικά οχήματα και δυνάμεις της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε. Ο τραυματίας, που φέρει εγκαύματα, παρελήφθη από το ΕΚΑΒ. Αποκλεισμένη είναι αυτή την ώρα η οδός Ιουλιανού από το ύψος της Αλκιβιάδου.

Έκρηξη στα Γρεβενά: Πέθανε ο 28χρονος εργαζόμενος

Ο 28χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου είχε μεταφερθεί μετά την έκρηξη στο εργοστάσιο που δούλευε στα Γρεβενά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος νεαρός δεν άντεξε και κατέληξε. Το παιδί είχε «πάρει» φωτιά ολόκληρο, βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή» αναφέρει στο GRTimes.gr o δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης.

Συναγερμός στα Βραυρώνα: Έκρηξη σε σπίτι και αναφορές για τραυματίες και... ναρκωτικά

Συναγερμός επικρατεί στην περιοχή της Βραυρώνας, όπου δύο νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά σε σπίτι από έκρηξη φιάλης, όπως αναφέρουν η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. To ΕΚΑΒ φέρεται να γνωστοποίησε ότι οι τραυματίες είναι σε πολύ βαριά κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα και τραύματα, λόγω της έκρηξης, με το συναγερμό να έχει σημάνει πρόσφατα και στην Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες το υπόγειο στο οποίο έγινε η έκρηξη λειτουργούσε ως παρασκευαστήριο ναρκωτικών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share