Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα νέα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακαρίτρια (Video)

Τι ζήτησε ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση της Τζωρτζίνας - Όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση θρίλερ

27 Μαΐου 2022 15:07
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα νέα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακαρίτρια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5, αποκαλύφθηκαν τα αιτήματα που θα καταθέσει στην 18η ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μεταξύ άλλων ένα είναι πως ζητά να μάθει ποια είναι η δοσολογία της ουσίας ροκουρόνιο, που χορηγήθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Παίδων και Αμαλία Κυριακού στην Τζωρτζίνα την ημέρα του θανάτου της, αλλά και να διευκρινιστεί πόσα φιαλίδια της ουσίας χρησιμοποιήθηκαν καθώς σύμφωνα με στοιχεία το ροκουρόνιο δεν χορηγείται σε ανήλικους.

Παράλληλα, με μήνυμα επικοινώνησε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγου με την εκπομπή του STAR, “Αλήθειες με την Ζήνα” και διέψευσαν ότι το πρωϊ της πήραν δειγματοληπτικά αίμα μέσα στο κελί, ενώ επίσης μετέφεραν ότι η η Ρούλα έχει πάψει να ασχολείται με τον Μάνο, την ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια για τα παιδιά της.

Όταν ο Μάνος έγγραφε ως «Ρούλα»: «Μαζί σου παντού... έβαλε μυαλό το γυναικάκι μου» - Στο φως νέα μηνύματα και συνομιλίες ανάμεσα στο ζευγάρι

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο περιθώριο των εξελίξεων, στην υπόθεση της Πάτρας, συνεχίζουν να αποκαλύπτονται μηνύματα και συνομιλίες ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Δείτε στο παρακάτω ρεπορτάζ μέσα από την εκπομπή το «Πρωινό», όταν ο Μάνος έγγραφε ως «Ρούλα»: «Μαζί σου παντού... έβαλε μυαλό το γυναικάκι μου».

Παράλληλα, ο Όθων Παπαδόπουλος με νέες δηλώσεις του, στον Alpha, αναφέρθηκε στις συζητήσεις των τελευταίων ημερών, αναφορικά με τους συναδέλφους του, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εκπροσωπήσουν την Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share