Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Χίο: Έκρυβε πάνω από μισό κιλό χασίς σε… πατατάκια

Ο νεαρός συνελήφθη!

27 Μαΐου 2022 14:57
Συναγερμός στη Χίο: Έκρυβε πάνω από μισό κιλό χασίς σε… πατατάκια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 22χρονος που εντοπίστηκε με χασίς συνελήφθη σήμερα τις πρωινές ώρες από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, για παράβαση του ν. 4139/13 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Παράλληλα, 16 χρόνια μετά η αστυνομία έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον οικείο λιμένα, εντοπίστηκε στην κατοχή του, επιμελώς κρυμμένη μέσα σε συσκευασία από πατατάκια, πλαστική συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους πεντακοσίων ενενήντα επτά γραμμαρίων (597,00gr), σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, που δημοσιεύει η τοπική ιστοσελίδα, politischios.gr.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η εν λόγω ναρκωτική ουσία.

Ρόδος: Η περιγραφή της 21χρονης που καταγγέλλει βιασμό - Τι απαντά το 30χρονο μοντέλο και η μητέρα του

21χρονη Αγγλίδα κατήγγειλε γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτη δημοφιλούς reality ότι την βίασε σε χωράφι στη Ρόδο! Ο 30χρονος πήρε προθεσμία και απολογείται σήμερα στον ανακριτή. Παράλληλα, απόπειρα αυτοκτονίας επιχείρησε να κάνει η 21χρονη Αγγλίδα λίγες ώρες μετά τον βιασμό που καταγγέλλει ότι υπέστη από το 30χρονο μοντέλο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι αποκαλύπτει η μητέρα του μοντέλου που μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Στέργιο Σαμαρτζή. Πως περιγράφει η 21χρονη όσα καταγγέλλει πως βίωσε και τι λέει το μοντέλο.

Στηβ Μιλάτος: Ποινική δίωξη για βιασμό της 21χρονης Βρετανής τουρίστριας! «Δεν μπορώ να καταλάβω...» - Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τη σύλληψή του

Αντιμέτωπος με κακούργημα είναι πλέον ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας 21χρονης Βρετανής τουρίστριας στη Ρόδο.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 30χρονου πρώην παίκτη του Big Brother, που κατηγορείται για τον βιασμό τουρίστριας, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα (27/5) στην ανακρίτρια.

Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Ιωάννης Κοκκινογένης, ζήτησε να μεταφερθεί -μέσω της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- ότι «βιασμός υπάρχει, ακόμα και στην περίπτωση που το θύμα είτε λόγω φόβου, είτε λόγω ασθενών δυνάμεων δεν μπόρεσε να αντισταθεί».

Οπως αναφέρει η dimokratiki, ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε τη νεαρή κοπέλα στο κατάστημα, τής πρότεινε να διασκεδάσουν μαζί σε έτερο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα τη βίασε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της.

Η κοπέλα ωστόσο κατήγγειλε ότι την υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα και ακολούθως τη βίασε. Στην κατάθεσή της, αναλύει με λεπτομέρειες τα όσα φέρεται να της έκανε ο κατηγορούμενος.

«Δεν μπορώ να καταλάβω...» - Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τη σύλληψή του

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 το μοντέλο μίλησε, μέσα από το κρατητήριο, στην εκπομπή «Το Πρωινό», τονίζοντας την αθωότητά του.

«Είμαι αθώος, δεν μπορώ να καταλάβω τα αρρωστημένα κίνητρα αυτής της γυναίκας. Είχε εντυπωσιαστεί επειδή είχα πολλούς ακόλουθους στο Instagram και μου το έλεγε συνεχώς. Δεν ξέρω εάν το κάνει για να προβληθεί η ίδια», δήλωσε ο κατηγορούμενος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share