Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ένταση ανάμεσα στη Λένα Δροσάκη και την Ελπίδα Νίνου - Ο γιος του ηθοποιού φώναξε την αστυνομία! (Video)

Όλο το παρασκήνιο στη δίκη του ηθοποιού

27 Μαΐου 2022 12:14
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ένταση ανάμεσα στη Λένα Δροσάκη και την Ελπίδα Νίνου - Ο γιος του ηθοποιού φώναξε την αστυνομία! (Video)
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ένταση επικράτησε έξω από τις δικαστικές αίθουσες που εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ανάμεσα στη Λένα Δροσάκη και στη σύζυγό του και τον γιο του ηθοποιού.

Η δίκη ξεκίνησε με εντάσεις ανάμεσα στην καταγγέλλουσα και τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο ενώ ακολούθησε ένας έντονος διάλογος όταν ξεκίνησε να ρωτάει την καταγγέλλουσα τον λόγο που μίλησε για το συμβάν σήμερα, τη στιγμή που έρχονται στο φως κι άλλες αποκαλύψεις για τον ηθοποιό.

«Έξω από την Αίθουσα 1 βρισκόταν η Ελπίδα Νίνου και η Λένα Δροσάκη. Κατά το διάλειμμα που γίνεται για ένα τέταρτο, ο Δημήτρης Φιλιππίδης πληροφορήθηκε από τη μητέρα του ότι η κ. Δροσάκη την έσπρωξε στο διάδρομο.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Φιλιππίδης κάλεσε έναν φρουρό, κινήθηκαν προς το μέρος της Λένας Δροσάκη, την έδειξε και είπε “Αυτή η κυρία έσπρωξε τη μητέρα μου στον διάδρομο”. Η Λένα Δροσάκη απάντησε ότι απλά περπατούσαν στον διάδρομο και ακούμπησαν η μία την άλλη ενώ περπατούσαν», ανέφερε δημοσιογράφος στο «Πρωινό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share