Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποζάρει χαμογελαστή στον καθρέφτη: Νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου από το κέντρο αποκατάστασης

Πανέμορφη!

26 Μαΐου 2022 18:31
Ποζάρει χαμογελαστή στον καθρέφτη: Νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου από το κέντρο αποκατάστασης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δύο χρόνια μετά τη φριχτή επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, εξακολουθεί να δίνει καθημερινά τη μάχη της με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Με δύναμη ψυχής η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγο καιρό στον Σταύρο Θεοδωράκη έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς την προστατευτική μάσκα, που φορούσε για να επουλώνονται οι πληγές και παράλληλα να προστατεύεται από τυχόν μολύνσεις.

Η 35χρονη η οποία είναι ενεργή στα social media το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία, και συγκεκριμένα σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαύματα.

Η Ιωάννα ολοκλήρωσε τον κύκλο θεραπειών της και επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ ανήρτησε φωτογραφίες και μέσα από το αεροπλάνο. Τη βλέπουμε να ποζάρει με χαμόγελο στον καθρέφτη, δίπλα στις βαλίτσες της, γράφοντας χαρακτηριστικά «see you soon».

Δείτε τη φωτογραφία:

Ιωάννα Παλιοσπύρου κέντρο αποκατάστασης

«Πόσο σπουδαία και δυνατή γυναίκα»: Το Twitter υποκλίθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου!

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν το βράδυ της Πέμπτης 29/4 την συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» καθώς αναφέρθηκε για την φρικτή επίθεση που δέχτηκε το 2020 ενώ από την άλλη έβγαλε για πρώτη φορά την μάσκα που προστατεύει το πρόσωπό της.

Μάλιστα, οι χρήστες των social media έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους μιας και το Twitter πήρε "φωτιά" από το κύμα συμπαράστασης ως προς το πρόσωπό της καθώς οι περισσότεροι θέλησαν να στείλουν το μήνυμα πως είναι εξίσου όμορφη και χωρίς της μάσκα. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share