Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Μόνο μια μπορεί να μπει ανάμεσά μας» - Το προσκλητήριο γάμου Μάνου-Ρούλας και βάπτισης της Τζωρτζίνας (Video)

Τι είπε η διοργανώτρια του γάμου και της βάφτισης

26 Μαΐου 2022 12:35
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Μόνο μια μπορεί να μπει ανάμεσά μας» - Το προσκλητήριο γάμου Μάνου-Ρούλας και βάπτισης της Τζωρτζίνας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Για πρώτη φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας το προσκλητήριο για τον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και τη βάφτιση της μικρής Τζωρτζίνας. Παράλληλα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, παρουσιάστηκε την Πέμπτη η συνομιλία δημοσιογράφου με μια κρατούμενη των Φυλακών Κορυδαλλού, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις συνθήκες κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου και όσα γίνονται μέσα στην φυλακή, ξεκαθαρίζοντας μια σειρά από πράγματα που έχουν ακουστεί.

Οι δύο τελετές είχαν πραγματοποιηθεί μαζί το 2014 και η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της είχε κάνει τη σχετική ανάρτηση που αποκαλύφθηκε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Μόνο μία μπορεί να μπει ανάμεσά μας, η κόρη μας. «Γνωρίστηκαν στο γήπεδο εν ώρα του αγώνα και 9 μήνες αργότερα κάνανε μία τσαπερδόνα. Και ήρθε η ώρα να κρεμαστούνε και τη μικρή πριγκίπισσα, Τζωρτζίνα να την πούνε», το προσκλητήριό μας. Και τα υπόλοιπα έρχονται από τα χεράκια της Στελλίτσας» έγραφε στο facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη και βαφτίσουν την κόρη τους.

Τι είπε η διοργανώτρια του γάμου και της βάφτισης

«Είχαν έρθει στο γραφείο μου για να διοργανώσουμε μαζί τον γάμο και τη βάφτιση της Τζωρτζίνας. Τα φτιάξαμε όλα μαζί. Είχαν χαρεί να περιφέρεται όλη η βάφτιση και ο γάμος γύρω από το ποδόσφαιρο γιατί εκεί γνωρίστηκαν τα παιδιά. Στο νυφικό και σε όλα ερχόταν ο Μάνος μαζί.

Συμμετείχε ενεργά, ενδιαφερόταν. Μου φαίνονταν καλοί και αγαπημένοι μεταξύ τους. Ήταν σαν φίλοι, ακόμα και τώρα δεν έχω ξανασυναντήσει που να τα έλεγε τόσο καλά, ας πούμε» είπε μεταξύ άλλων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share