Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στους Αμπελόκηπους: Απόπειρα βιασμού σε 30χρονη από άνδρα που γνώρισε στα social media

Τρόμος για την άτυχη γυναίκα!

26 Μαΐου 2022 11:20
Θρίλερ στους Αμπελόκηπους: Απόπειρα βιασμού σε 30χρονη από άνδρα που γνώρισε στα social media
(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον απόλυτο τρόμο μέσα στο σπίτι της, στους Αμπελόκηπους, έζησε μια 30χρονη γυναίκα από την Πολωνία. Ο 38χρονος που γνώρισε στο Facebook προσπάθησε να τη βιάσει κι όταν αντιστάθηκε, την έσπασε στο ξύλο!

Το θύμα κατάφερε να καλέσει την αστυνομία, που έφτασε στο διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους και ο 38χρονος συνελήφθη για την επίθεση και την απόπειρα βιασμού στην 30χρονη από την Πολωνία.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο (21/05), όταν η 30χρονη κάλεσε στο σπίτι της τον 38χρονο για να γνωριστούν κι από κοντά αφού, όπως κατέθεσε το θύμα, μιλούσαν ήδη στα social media.

Όταν εκείνος της πρότεινε να κάνουν έρωτα και εκείνη αρνήθηκε, ο 38χρονος δεν δέχτηκε την άρνησή της. Όπως κατέθεσε το θύμα, της όρμησε και τη χτύπησε δυνατά στο κεφάλι αλλά εκείνη κατάφερε να του ξεφύγει.

Τότε εκείνος επιχείρησε να διαφύγει από το διαμέρισμα αλλά πάνω στην προσπάθειά του, έσπασε το χερούλι της πόρτας και εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα του θύματος. Επιχείρησε δε να φύγει από το μπαλκόνι (!) αλλά ήταν ψηλά και έτσι ήταν εγκλωβισμένος όταν έφτασε η αστυνομία!

 Θρίλερ στους Αμπελόκηπους: Απόπειρα βιασμού σε 30χρονη από άνδρα που γνώρισε στα social media
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι για βιασμό: «Υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και...» - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του (Video)

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης, πρώην παίκτης ριάλιτι και γνωστό μοντέλο συνελήφθη μετά από καταγγελία 21χρονης για βιασμό. Ο συνήγορος υπεράσπισής του από τη Ρόδο, κ. Στέλιος Αλεξανδρής μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Επειδή στη φάση αυτή πριν μπούμε στην κύρια ανάκριση. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα υποστηρίζει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή και μέχρι εκεί.

Περιμένουμε τα ευρήματα από την ιατροδικαστική αυτή τη στιγμή που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση να αφεθεί ελεύθερος» ανέφερε αρχικά ο κ. Αλεξανδρής.

Όταν ρωτήθηκε για το κίνητρο της καταγγελίας της 21χρονης, ο κ. Αλεξανδρής απάντησε πως «το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Εκεί θα σταματήσει η δική μου προσέγγιση. Για τα άλλα υπάρχουν πιο ειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ. Δε θα απαντήσω πάντως εγώ».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share