Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι για βιασμό: «Την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και...» - Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της 21χρονης (Video)

«Της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και...»

26 Μαΐου 2022 09:36
Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι για βιασμό: «Την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και...» - Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της 21χρονης (Video)
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χειροπέδες σε γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτη ριάλιτι πέρασαν οι Αρχές, ύστερα από καταγγελία για βιασμό που έγινε εις βάρος του. Η σύλληψη του 30χρονου έγινε από αστυνομικούς της Λίνδου στη Ρόδο, μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας.

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, κ. Ιωάννης Κοκκινογέννης για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς και για τη ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του. Ο δικηγόρος επισήμανε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα.

Σε ό,τι αφορά το χρονικό του συμβάντος, ο κ. Κοκκινογέννης περιέγραψε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του lub όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share