Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Στο φως η «άγρια» κόντρα των γονιών για την επιμέλεια - Αλληλοκατηγορούνται για την εξαφάνισή του

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες;

25 Μαΐου 2022 18:12
Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Στο φως η «άγρια» κόντρα των γονιών για την επιμέλεια - Αλληλοκατηγορούνται για την εξαφάνισή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση της εξαφάνισης του 6χρονου αγοριού στην Κηφισιά απασχολεί το πανελλήνιο, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στον εντοπισμό του ανθρώπου, που κατηγορείται πως το απήγαγε.

Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στο OPEN, ο άγνωστος χτύπησε την πόρτα του σπιτιού και όταν του άνοιξαν εκείνος πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε.

Το θρίλερ πίσω από την απαγωγή του και η επιμέλεια

Ένα νορβηγικό μέσο ωστόσο φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις για τη διαμάχη των γονιών του παιδιού και τις κινήσεις για την επιμέλεια που είναι μακροχρόνιες. Yπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης (25/5) ο δικηγόρος της οικογένειας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του αγοριού να βρίσκεται το ενδοοικογενειακό περιβάλλον. «Προηγούνται ενδοοικογενειακές προστριβές, νομίζω όμως ότι καλό είναι να μην αποκλείουμε πιθανότητες», ανέφερε προσθέτοντας ότι «η έντονη αντιπαράθεση που υπήρχε σε οικογενειακό επίπεδο είναι προτεραιότητα να εξεταστεί αλλά το πρέπον είναι να αντληθεί πληροφορία από κάθε πεδίο». Ο πατέρας του μικρού, που βρίσκεται πρώτος στο κάδρο των ερευνών, έχει νορβηγική υπηκοότητα και διαμένει μόνιμα στη Νορβηγία. Το παιδάκι με τη μητέρα του ζουν στην Ελλάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του νορβηγικού μέσου, ο πατέρας του Ράινερ έχει κατηγορήσει στο παρελθόν τη μητέρα του πως τον απήγαγε από τη Νορβηγία και τον έφερε στην Ελλάδα όπου μένει το τελευταίο χρόνο.

Ειδικότερα, τον Σεπτέμβριο του 2021 ο πατέρας του 6χρονου Ρίκι Πέντερσεν είχε κατηγορήσει κι εκείνος την πρώην σύζυγο του για αρπαγή του παιδιού τους, την στιγμή μάλιστα που με απόφαση από τα νορβηγικά δικαστήρια του είχε παραχωρηθεί η επιμέλεια.

Όπως την κατηγόρησε η γυναίκα έφτασε στο σημείο να πλαστογραφήσει την υπογραφή του, προκειμένου να βγάλει διαβατήριο στο παιδί και να το φέρει στην Ελλάδα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share