Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Εάν μου φέρεται το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό...» - Αποκαλύψεις του δικηγόρου Αναστάσιου Ντούγκα (Video)

«Σε μία υπόθεση εξαφάνισής πάντοτε υπάρχουν...»

25 Μαΐου 2022 14:38
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Εάν μου φέρεται το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό...» - Αποκαλύψεις του δικηγόρου Αναστάσιου Ντούγκα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» τον Αναστάσιο Ντούγκα. Ο νεαρός δικηγόρος μίλησε για την υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις, για τις ψευδείς πληροφορίες, αλλά και για τις φάρσες που αποπροσανατολίζουν την έρευνα των αρχών. Παράλληλα, στο φιλικό περιβάλλον εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών για να ανάψει ένα φως στο σκοτάδι που την «κατάπιε» την 19χρονη από το Κορωπί.

Ως δικηγόρος της οικογένειάς της, είκοσι μήνες μετά την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας, αποκάλυψε ότι υπάρχουν νέα στοιχεία για την υπόθεση, τονίζοντας το δράμα που βιώνουν οι στενοί συγγενείς της, οι γονείς και τα αδέλφια της που δέχονται μέχρι και τηλεφωνήματα-φάρσες.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας δήλωσε αρχικά: “Η υπόθεση εκκρεμεί. Έχω αναλάβει την υπόθεση της 19χρονης από το Κορωπί που αγνοείται 20 μήνες. Η οικογένειά της περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Ξέρεις τι θα πει να γυρνάς από τη δουλειά σου και να μη βρίσκεις το παιδί σου σπίτι; Να μην ξέρεις τι έχει απογίνει και να πρέπει να σταθείς στα άλλα σου παιδιά. Με την οικογένειά της μιλάω καθημερινά”.

Αμέσως μετά συμπλήρωσε πως υπάρχουν άνθρωποι που επικοινωνούν με τους οικείους της 19χρονης για πλάκα: “Ζούμε στην Ελλάδα. Έχεις και τον καθένα να σου κάνει και τη φάρσα, να σε παίρνει τηλέφωνο και να σου λέει, “Την είδα εδώ, τρέξτε”, στις 2 το βράδυ. Μπορεί να τους πάρουν τηλέφωνο στις τρεις το βράδυ να τους πουν ότι την είδαν να περπατάει με τον φίλο της.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση έχει γίνει και το χειρότερο, να πάρει με απόκρυψη την οικογένεια και να της λέει, “Εάν μου φέρεται το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό και συναντηθούμε στο τάδε μέρος, εγώ θα σας πω τι έχει γίνει με την κόρη σας. Μία οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει την εξαφάνιση, τον πόνο, και συν όλα αυτά”.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας απάντησε στο πώς κινείται η προσωπική του έρευνα: “Εμείς ξαναπαίρνουμε την υπόθεση από την αρχή, ίσως υπάρχουν στοιχεία που δεν τα είχαμε δει στην αρχή. Πάμε και μιλάμε με φίλους, βλέπουμε τις καταθέσεις όλοι. Επισημαίνουμε τα καινούργια στοιχεία.

Σε μία υπόθεση εξαφάνισής πάντοτε υπάρχουν καινούργια στοιχεία, ή στοιχεία που να σου έχουν ξεφύγει. Στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν οι φίλοι και οι φίλες. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι οι φίλες και οι φίλοι της Ατρέμιδος δεν έχουν πει εξ’ αρχής της αλήθεια. Υπάρχουν πράγματα που, σαν κολλητή τους, τους είχε εκμυστηρευτεί αλλά ποτέ δεν πήγαν να τα καταθέσουν στις αρχές.

Μετά από πολλή δουλειά πρέπει να τους πείσεις να πάνε να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση. Συνέχεια κάθε μέρα βγαίνουν νέα στοιχεία. Θα πάρω εγώ για παράδειγμα μία μαρτυρία ότι είδαν κάπου τον αγνοούμενο, πρέπει να πάρω την αστυνομία και να γίνει πάλι έρευνα από την αρχή.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση έχουμε νέα στοιχεία, έχουμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά με τα νέα στοιχεία που έχουμε μαζέψει μαζί με την οικογένεια, και ευελπιστούμε ότι και οι φίλοι και οι φίλες που γνωρίζουν κάτι παραπάνω να ανοίξουν τα στόματα”.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share