Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στο Ζεφύρι: Αδέσποτη σφαίρα μέσα στο υπνοδωμάτιο οικογένειας την ώρα που κοιμόταν (video)

Όλα συγκλίνουν πως πρόκειται για σφαίρα που έχει φύγει από κάποιον καταυλισμό

25 Μαΐου 2022 10:15
Τρόμος στο Ζεφύρι: Αδέσποτη σφαίρα μέσα στο υπνοδωμάτιο οικογένειας την ώρα που κοιμόταν (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παραλίγο να πεθάνουν στον ύπνο τους από αδέσποτη σφαίρα. Μια οικογένεια στο Ζεφύρι βίωσε τον απόλυτο τρόμο, καθώς στο άβατο των βορειοδυτικών προαστίων της Αττικής, όπου η ανομία βασιλεύει, μια αδέσποτη σφαίρα, από τις πολλές που πέφτουν σε καθημερινή βάση και καθ' όλο το 24ωρο, μπήκε μέσα στο σπίτι της...

Θυμίζουμε μάλιστα, πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοια στη συγκεκριμένη περιοχή, αφού έχουν καταγραφεί πολλά παρόμοια περιστατικά και στο πρόσφατο παρελθόν.

Η αδέσποτη σφαίρα, τρύπησε το πατζούρι, το τζάμι και σφηνώθηκε μέσα στο σπίτι. Μάταια οι αστυνομικοί έσπευσαν για να επέμβουν καθώς οι δράστες ή ο δράστης πιθανώς έριξαν από εκατοντάδες μέτρα τη σφαίρα.

Η οικογένεια που ξύπνησε τρομαγμένη από τον θόρυβο, περιγράφει τις στιγμές που έζησε και τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν. Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (22/5) όταν ο ένοικος της μεζονέτας ξύπνησε με ένα εκκωφαντικό θόρυβο που ακούστηκε από την μπαλκονόπορτα του σπιτιού του.

Πήγε να δει τι συμβαίνει και είδε μία βολίδα η οποία είχε τρυπήσει το πατζούρι, είχε σπάσει το τζάμι, πέρασε την κουρτίνα και καρφώθηκε στα πλακάκια του υπνοδωματίου στο οποίο κοιμόταν η οικογένεια.

Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πήραν την βολίδα προκειμένου να εξεταστεί από το εγκληματολογικά εργαστήρια. Ο ίδιος κατέθεσε ότι δεν είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον ώστε να θέλει να τον πυροβολήσει, έτσι όλα συγκλίνουν πως πρόκειται για αυτές τις αδέσποτες σφαίρες από τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται καθημερινά στο Ζεφύρι και την ευρύτερη περιοχή.

Οι κάτοικοι μιλάνε για μία κατάσταση καθημερινή, καθώς βρίσκουν σφαίρες στα αυτοκίνητα και στις αυλές τους, ακόμα και στα υπνοδωμάτια τα οποία κοιμούνται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όλα συγκλίνουν πως πρόκειται για σφαίρα που έχει φύγει από κάποιον καταυλισμό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share