Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κλήρωση Τζόκερ (24/5): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για το 1.600.000 ευρώ

Δείτε αν κερδίσατε

24 Μαΐου 2022 22:50
Κλήρωση Τζόκερ (24/5): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για το 1.600.000 ευρώ
Πηγή εικόνας: EUROKINISSI/ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΪ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου 2022, στην κλήρωση Τζόκερ (2444) του ΟΠΑΠ, θα μοιραστούν στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας τουλάχιστον 1.600.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 4, 20, 28, 42, 45 και Τζόκερ το 14.

Με την ευκαιρία, να σας υπενθυμίσουμε τους τυχερούς αριθμούς που κληρώθηκαν την Κυριακή 22/05.

Σύστημα Διανομής Κερδών

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών.

κληρωση-τζοκερ

Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.

  • Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).
  • Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).
  • Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).
  • Στην τέταρτη κατηγορία (IV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).
  • Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).
  • Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).
  • Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).
  • Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share