Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γεωργία Μπίκα: «Μυθοπλασία» η καταγγελία της 24χρονης για το βιασμό της - Το ανατρεπτικό πόρισμα της εισαγγελέως (Video)

«Για ασύστολα ψεύδη» κάνει λόγο η εισαγγελέας

24 Μαΐου 2022 08:38
Γεωργία Μπίκα: «Μυθοπλασία» η καταγγελία της 24χρονης για το βιασμό της - Το ανατρεπτικό πόρισμα της εισαγγελέως (Video)
(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προϊόν φαντασίας θεωρεί η εισαγγελέας την καταγγελία για τον βιασμό που έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το πόρισμα. Ενώ, συγκλονίζει η 24χρονη μετά την απόφαση της εισαγγελέως.

Η εισαγγελέας θεωρεί ότι όσα καταγγέλθηκαν ότι έγιναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας δεν είναι αληθή και ότι δεν προέκυψε αξιόποινη πράξη.

«Προέκυψε περίτρανα και πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα όσα κατέθεσε σχετικά με τον υποτιθέμενο βιασμό αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη» αναφέρεται στο πόρισμα. Η εισαγγελέας αναφέρει ότι η Γεωργία Μπίκα έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα την ίδια και την αναγκάζει να καταβάλλει το σύνολο των δικαστικών εξόδων, ενώ απάλλαξε τον 27χρονο από τις κατηγορίες.

Η 24χρονη έχει υποβάλλει μήνυση σε 6 μάρτυρες για ψευδή κατάθεση, ενώ σύμφωνα με το Mega τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται τα αποτελέσματα από τρίχες που έστειλε η κοπέλα, προκειμένου να αποδειχθεί αν της είχε χορηγηθεί κάποια ουσία πριν τον φερόμενο βιασμό της.

Γεωργία Μπίκα: «Τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια «βρωμιά»...» - Η πρώτη της ανάρτηση μετά την εισαγγελική πρόταση

Η Γεωργία Μπίκα σχολίασε για πρώτη φορά την εισαγγελική πρόταση, μέσα από την οποία η καταγγελία που έκανε για βιασμό σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται ψευδής και η ίδια καλείται να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα…

Η Γεωργία Μπίκα δηλώνει απογοητευμένη και εξαπολύει επίθεση στην εισαγγελέα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια βρωμιά της κοινωνίας.» Η 24χρονη ευχαριστεί για ακόμα μία φορά εκείνους που της συμπαραστέκονται, τονίζει πως δεν έχει χρήματα και στέλνει μήνυμα πως θα παλέψει μέχρι τέλους με στόχο να δικαιωθεί.

«Έπειτα από μια πρόταση της εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας!».

Ανάρτηση Γεωργίας Μπίκα για την υπόθεση βιαμσού της στη Θεσσαλονίκη

Η 24χρονη μέσω του δικηγόρου της έκανε αρχικά μία λιτή ανακοίνωση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: «Υπάρχει πρόταση της Εισαγγελέως να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο. Όμως το συμβούλιο πλημμελειοδικών αποφασίζει. Είναι νωρίς για δηλώσεις. Έχουμε ακόμη πολύ μακρύ δρόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share