Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Petrides Car Rental: Εξερευνήστε την Λήμνο με τον καλύτερο τρόπο

Διαθέτει ιδιόκτητα 8 ολοκαίνουργια – υπερσύχρονα deluxe πούλμαν υψηλών τεχνικών προδιαγραφών

23 Μαΐου 2022 15:31
Petrides Car Rental: Εξερευνήστε την Λήμνο με τον καλύτερο τρόπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Petrides βρίσκεται στο νησί της Λήμνου, σε έναν από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς διακοπών.

H εταιρεία “Petrides Car Rental” δραστηριοποιείται στον χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1969 παρουσιάζοντας μία συνεχή άνοδο που την κατατάσσει στην κορυφή. Με γραφεία εξυπηρέτησης σε όλο το νησί τα οποία είναι στελεχωμένα με ιδιαίτερα έμπειρο προσωπικό, η εταιρεία διευρύνει στο μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες της στον πελάτη.

Η Petrides Car Rental διαθέτει ιδιόκτητα 8 ολοκαίνουργια – υπερσύχρονα deluxe πούλμαν υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, τα οποία πληρούν όλους τους κανόνες ασφάλειας και διαθέτουν όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές. Επίσης διαθέτει ιδιόκτητα 70 και πλέον ολοκαίνουργια αυτοκίνητα προς ενοικίαση όλων των κατηγοριών. Τα “Petrides Car Rental” διαθέτει ένα στόλο αυτοκινήτων που καλύπτει οποιαδήποτε απαίτηση από 1000cc μέχρι 2000cc καθώς και αυτοκίνητα πολυτελείας για τις επίσημες στιγμές σας. Γενικότερα, η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, για όλες τις προτιμήσεις. Από οικονομικό αυτοκίνητο, πολυτελές, πολυμορφικό, 4×4 ή minibus. Σας φέρνουμε το αυτοκίνητο της επιλογής σας στο αεροδρόμιο της Λήμνου, στο λιμάνι ή στο ξενοδοχείο διαμονής σας.

Tα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα πούλμαν και αυτοκίνητα της εταιρείας μας, καθώς και η ποικιλία των υπηρεσιών που είναι σε θέση να σας προσφέρουν, υποστηρίζονται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Η εταιρία με 50 και πλέον χρόνια εμπειρία και με γοργά βήματα έφτασε στην κορυφή, καθώς έδωσε έμφαση στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές κι αυτός συνεχίζει να είναι ο στόχος.

 Petrides Car Rental: Εξερευνήστε την Λήμνο με τον καλύτερο τρόπο

Εταιρικός σκοπός

Τα στελέχη της Petrides Car Rental πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων προσφέροντας ποιοτικότερες υπηρεσίες στην ίδια τιμή. Έτσι δημιουργείται σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Η σωστή εξυπηρέτηση, η άριστη κατάσταση των αυτοκινήτων του στόλου, η άμεση επαφή με τον πελάτη, οι πολύ λογικές τιμές και η δυνατότητα παροχής λύσεων προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, είναι μερικά από τα στοιχεία που όχι μόνο έφεραν την «Petrides Car Rental» στην κορυφή και την διατήρησαν στην θέση αυτή, αλλά έκαναν και τους δημιουργούς της πολύ υπερήφανους για το αποτέλεσμα και ικανούς να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με συνεχώς ανανεωμένες παροχές υπηρεσιών και ανανεωμένο στόλο.

Στην Petrides Car Rental υπάρχει η δυνατότητα να ικανοποιηθεί και η πιο υψηλή απαίτησή με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η πολυετή εμπειρία στο χώρο, το έμπειρο προσωπικό και οι λογικές τιμές εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση για μια ευχάριστη και ξένοιαστη διαμονή στην Λήμνο. Ο στόχος είναι να προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες μας τα καλύτερα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με παράδοση σε βολικούς προορισμούς.

 Petrides Car Rental: Εξερευνήστε την Λήμνο με τον καλύτερο τρόπο

Γιατί να επιλέξετε “Petrides Car Rental”

  • Τα αυτοκίνητα της εταιρείας ανανεώνονται κάθε 3 χρόνια
  • Υπολογισμός τιμής σε 30 δευτερόλεπτα μέσω της ιστοσελίδας
  • Επιβεβαίωση διαθεσιμότητας αυτοκινήτου εντός ημέρας
  • Ασφαλείς online συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας
    Και επίσης
  • Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό
  • Ξεκάθαρη εικόνα για τις λεπτομέρειες κράτησης και πληρωμής πριν γίνει η κράτηση, χωρίς κρυφά σημεία ή επιπλέον χρεώσεις.

Με την κράτησή σας στην εταιρία, με το online σύστημα, σας παρέχετε η δυνατότητα να έχετε στα χέρια σας:

  • Παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου
  • Έμπειρο προσωπικό με άριστες γνώσεις για παροχή πληροφοριών

Διαφέρει γιατί προσφέρει:

  • Αποτελεσματική Οργάνωση
  • Σωστό σχεδιασμό
  • Προσωπική επικοινωνία
  • Λεπτομερής ταξιδιωτική πληροφόρηση
  • Καλή γνώση του προορισμού
  • Έμπειρους συνοδούς
  • Υπηρεσίες κατά τόπους
  • Γνώση του αντικειμένου
  • Επαγγελματισμό
  • Πακέτα ποιότητος

 Petrides Car Rental: Εξερευνήστε την Λήμνο με τον καλύτερο τρόπο

Ενοικίαση Αυτοκινήτου με Οδηγό – PetridesChauffeurService

Η PetridesTravel & CarRental προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών, έχοντας πάντα ως κύρια προτεραιότητα την άνεση και την ασφάλεια των πελατών της.

Διαθέτοντας έναν σύγχρονο και πλήρως πιστοποιημένο στόλο αυτοκινήτων αλλά και πεπειραμένους επαγγελματίες οδηγούς, η PetridesTravel & CarRental μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ιδιαίτερη ανάγκη σας για μεταφορά αλλά και VIP εξυπηρέτηση.

Κάθε μετακίνηση δική σας ή των συνεργατών σας γίνεται τώρα μια εύκολη και ασφαλής υπόθεση!
Τώρα όλοι μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους προσωπικό οδηγό…με την μοναδική υπηρεσία Chauffeur Drive Service από τη Petrides, τη μεγαλύτερη εταιρεία Rent a Car στην Λήμνο.

Χαρείτε τις ομορφιές της Λήμνου ταξιδεύοντας με ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που διαθέτει ο στόλος της εταιρείας PetridesTravel & CarRental!

Εξερευνήστε την Λήμνο…όπως επιθυμείτε! Το ταξιδιωτικό γραφείο “Petrides Travel” είναι ο απόλυτος φίλος και συνεργάτης για ότι σημαίνει σήμερα ταξίδι!

Δείτε περισσότερα εδώ petridestravel.gr

Info: +30 22540 22039 +30 22540 24787 +30 694 7601516

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share