Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Ευρυτανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες

Συναγερμός στις Αρχές της περιοχής

22 Μαΐου 2022 21:36
Τραγωδία στην Ευρυτανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (22/5) καθώς ένα αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες έπεσε σε γκρεμό μετά το χωριό Καλεσμένο στην Ευρυτανία.

Σύμφωνα με το tvstar.gr ο 72χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες, ακολούθως να αναποδογυρίσει και στη συνέχεια να πέσει στον γκρεμό.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες να ανασύρουν νεκρό τον οδηγό του οχήματος. Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

τραγωδια-αυτοκινητο
Eurokinissi

Τραγωδία στην Κρήτη: Έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σπηλιά στα Μάταλα

Θανάσιμος ήταν ο τραυματισμός για έναν άνδρα στα Μάταλα της Κρήτης, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, ο άνδρας έπεσε από σπηλιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ελασσόνα: Το σημείο του τραγικού τροχαίου με θύμα το 10 μηνών βρέφος - Ήταν σε κάθισμα στη θέση του συνοδηγού

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας έπειτα από την τραγική είδηση του θανάτου του μικρού βρέφους 10 μηνών, που έχασε τη ζωή του, το απόγευμα της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου στο ύψος της λίμνης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το thelarissapaper.gr το αυτοκίνητο οδηγούσε η 37χρονη μητέρα του άτυχου παιδιού ενώ το βρέφος βρισκόταν σε παιδικό καθισματάκι στην θέση του συνοδηγού. Η μητέρα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο.

Στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας. Εκεί του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο οι γιατροί να καταφέρουν να το κρατήσουν στη ζωή.

Σημειώνεται ότι η 38χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δεν τραυματίστηκε. Ο πατέρας δεν ήταν εντός του αυτοκινήτου και ενημερώθηκε εκ των υστέρων για το τραγικό συμβάν.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το βρέφος πέθανε δύο μέρες πριν από την βάπτιση του καθώς το Σάββατο το ζευγάρι ετοιμαζόταν να τελέσει το μυστήριο του γάμου αλλά και της βάπτισης του μικρού παιδιού τους. Φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι του χωριού κατευθύνονται στο σημείο προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι για το άτυχο βρέφος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share