Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ξαναχτύπησε» στον Βόλο το επικίνδυνο παιχνίδι: Συλλήψεις ανηλίκων που έπεσαν μπροστά στις ρόδες αυτοκινήτου ανυποψίαστου οδηγού (video)

Συνελήφθησαν και οι γονείς τους για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας

22 Μαΐου 2022 17:28
«Ξαναχτύπησε» στον Βόλο το επικίνδυνο παιχνίδι: Συλλήψεις ανηλίκων που έπεσαν μπροστά στις ρόδες αυτοκινήτου ανυποψίαστου οδηγού (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα επικίνδυνο παιχνίδι έχει κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης του Βόλου. Σύμφωνα με το Magensianews.gr είναι μία πρόκληση που έχουν βρει τα παιδιά για να δοκιμάζουν τις αντοχές τους αλλά και τα αντανακλαστικά των οδηγών.

Δείτε επίσης: Κύκλωμα στον Βόλο – Ποιος είναι ο Αλί που έκανε περισσότερες από 100 παράνομες υιοθεσίες

Μόλις πέσει το σκοτάδι πετάγονται στις ρόδες ανυποψίαστων οδηγών και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος. Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 17χρονος, ένας 14χρονος Έλληνας και ένας 13χρονος υπήκοος Ρουμανίας, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία.

Ειδικότερα, οι ανήλικοι εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.

Επιπλέον, συνελήφθησαν οι πατέρες των ημεδαπών και η μητέρα του αλλοδαπού για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου. Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι πατέρες και η μητέρα θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Συναγερμός στον Βόλο: Βγήκε από την φυλακή και απειλεί ότι θα κάψει ζωντανούς την πρώην σύζυγο και τα πεθερικά του

Μόλις πριν από λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε και επέστρεψε με άγριες διαθέσεις, καθώς απείλησε ότι θα κάψει ζωντανούς την πρώην σύζυγο και τα πεθερικά του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ξανά πίσω στη φυλακή. Παράλληλα, συναγερμός σήμανε στην Θεσσαλονίκη, όταν λήστεψαν και τραυμάτισαν υπάλληλο βενζινάδικου.

Σύμφωνα με το τοπικό gegonotanews, τα ξημερώματα της Πέμπτης ο 46χρονος δράστης από τον Βόλο άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί ότι θα κάψει ζωντανό τον πρώην πεθερό του, μόλις έξι μέρες από την αποφυλάκισή του για αδικήματα ανάλογου περιεχομένου.

Ο επιχειρηματίας ανέβηκε στα κάγκελα του σπιτιού των πρώην πεθερικών του, στο οποίο ζει επίσης η πρώην σύζυγος και το παιδί του και άρχισε να φωνάζει, να απειλεί ότι θα τους κάψει ζωντανούς και να προσπαθεί να μπει στο σπίτι. Από το σπίτι απουσίασαν η πρώην σύζυγος και το παιδί.

βολοσ-φυλακη

Μετά τις απειλές πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει καταγγελίες το περιεχόμενο των οποίων δεν γνωστοποίησε εν τέλει λόγω του παραληρηματικού του λόγου, αλλά συνελήφθη γιατί στο μεταξύ ο πρώην πεθερός του κατέθεσε μήνυση εναντίον του για όσα προηγούμενα είχαν διαδραματιστεί, ενώ οι απειλές του για φωτιά ίσως και να είχαν βάση υλοποίησης, αφού στο αυτοκίνητό του βρέθηκε πλαστικό μπουκάλι νερού γεμάτο βενζίνη.

Με την νέα σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών, διατάσσοντας παράλληλα την έκτιση της ποινής, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή.

Ο 46χρονος έχει δηλώσει χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, γεγονός που τον οδήγησαν σε ακούσιες νοσηλείες δυο φορές, μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου και με υπογραφή και του αδελφού του. Ωστόσο ο δράστης το έσκασε δυο φορές από το ψυχιατρείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share