Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν επιθυμεί να...» - Τι αποκαλύπτει για το δείγμα με τις τρίχες της Τζωρτζίνας (Video)

Ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι»

22 Μαΐου 2022 13:15
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν επιθυμεί να...» - Τι αποκαλύπτει για το δείγμα με τις τρίχες της Τζωρτζίνας (Video)
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Παράλληλα, διαβάστε περισσότερα εδώ για το ποιος είναι ο «διοικητής» νοσοκομείου που ήθελε να πληρώσει τον Κούγια για να αναλάβει την υπεράσπισή της

Αναφορικά, με τη μελανιά στο αριστερό μάγουλο της Τζωρτζίνας που φέρεται να είχε δει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο δικηγόρος απαντά πως είναι ενήμερος σχετικά και το εν λόγω σημάδι δεν υπήρχε όσο το παιδί ήταν στο νοσοκομείο και παρατηρήθηκε κατά τη διαδικασία ταφής του.

«Ο κ. Δασκαλάκης είχε διατυπώσει την απορία του για τη μελανιά και τότε και είχε λάβει απαντήσεις από τους ειδικούς» συμπλήρωσε.

Σχετικά με το φιαλίδιο με το αίμα της 9χρονης που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πληροφόρηση και θα την αναζητήσει από τη Δευτέρα, ενώ χαρακτήρισε το γεγονός περίεργο.

Ο δικηγόρος διευκρίνισε πως η εντολέας του δεν έχει προβεί σε καμία δημόσια δήλωση την τελευταία εβδομάδα και προς μεγάλη της έκπληξη είδε εκπομπές να παραγάγουν κάποιες «υποτιθέμενες» δηλώσεις της.

«Η κ. Πισπιρίγκου διαψεύδει οποιαδήποτε δήλωσή της έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες» προσέθεσε.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως πέρα από μία επαφή που έγινε με τον κ. Κούγια δεν αλλάζει τίποτα σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση της 33χρονης.

Αναφορικά με την εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας και τη λήψη τριχών, ο δικηγόρος απάντησε πως υπάρχει ήδη ένα δείγμα με τρίχες το οποίο εάν ζητηθεί θα δοθεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share