Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Προειδοποίηση Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Τώρα αρχίζει ο δεύτερος γύρος...»

Το tweet του δημοσιογράφου

22 Μαΐου 2022 09:33
Προειδοποίηση Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Τώρα αρχίζει ο δεύτερος γύρος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρόταση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών για απαλλαγή του 27χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την Πρωτοχρονιά, έφερε ανατροπή στην υπόθεση που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Μάλιστα, η εισαγγελέας επισημαίνει ότι η νεαρή κοπέλα «απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές», ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, προτείνει να πληρώσει η 24χρονη τα δικαστικά έξοδα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Γεωργία εμφανίστηκε εκ νέου, μετά από αρκετό καιρό, έχοντας στο πλευρό της τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος με σειρά δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ, είχε κάνει λόγο για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην υπόθεση και συγκάλυψη στον γόνο της εύπορης οικογένειας ο οποίος έχει καταγγελθεί για βιασμό.

«Αρχίζει δεύτερος γύρος τώρα» ακούγεται να λέει ο δημοσιογράφος ο οποίος στέκεται στο πλευρό της 24χρονης και την ρωτάει αν είναι έτοιμη. «Έτοιμη» απαντάει η 24χρονη και ο Τριανταφυλλόπουλος προσθέτει: «Τώρα λοιπόν θα τα πούμε όλα. Όσα δεν είπαμε και όσα προέκυψαν» τονίζει ο δημοσιογράφος με την Γεωργία να δηλώνει «δυνατή».

Ξέσπασμα Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Ντροπή σας είστε αχρείοι...»

Ένα ξέσπασμα έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο Instagram του για τη Γεωργία Μπίκα:

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΕΙΟΙ! Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα του βιασμού της κι ακόμα περιμένουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις!Που ήταν ελλιπείς,που δεν έγινε αιμοληψία, που δεν πήραν δείγμα από τα μαλλιά της, που παρέκαμψαν τα ελληνικά εργαστήρια για να μας απαντήσουν οι Ελβετοί!

Η Γεωργία είναι μια γυναίκα θύμα της ανδροκρατούμενης- φαλοκρατικής κοινωνίας που αντί να προστατευτεί πρέπει να παλέψει άλλη μια φορά με τους βιαστές για να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια της.

Έτσι τιμούν την Ελληνίδα ολοι οι συστημικοί εντιμότατοι «φίλοι» μας δεξιά κι αριστερά. Μην τους αφήσετε να διαπράξουν άλλο ένα έγκλημα. Να αποδώσετε την οφειλόμενη τιμή σε όλες τις γυναίκες της Ελλάδας εδώ και τώρα! Σε διαφορετική περίπτωση οι αναλύσεις ούρων ας δείξουν μόνο... αναψυκτικό.»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share