Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Όλη η αλήθεια για το «ξεχασμένο» φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας! Γιατί ήταν στο ψυγείο και δεν το είχε αναζητήσει κανείς (Video)

Όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση θρίλερ

22 Μαΐου 2022 08:24
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Όλη η αλήθεια για το «ξεχασμένο» φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας! Γιατί ήταν στο ψυγείο και δεν το είχε αναζητήσει κανείς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει το φιαλίδιο με αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, που βρέθηκε τώρα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα. Ενώ, την πληροφορία πως η Ρούλα Πισπιρίγκου φοβάται μήπως δηλητηριαστεί μέσα στις φυλακές μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1.

Η μητέρα του παιδιού, Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία του με κεταμίνη, μετά την αρχική έκπληξη, εκφράζει τώρα και αμφιβολίες για το αν όντως είναι αίμα του παιδιού της αυτό που βρέθηκε!

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή TLIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου: «Θα γίνει αίτημα για εξέταση dna για να πιστοποιηθεί ότι πρόκειται για αίμα του παιδιού και περιμένουμε με ενδιαφέρον το πόρισμα. Προς το παρόν αναφερόμαστε στο πώς αυτό ανασύρεται τώρα. Ξαφνικά, σε αυτό το ύστερο στάδιο έρχεται ένα τέτοιο στοιχείο…».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η ίδια είναι «σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο τρόπος που εμφανίζεται το φιαλίδιο αφήνει μία αμφιβολία. Τι στοιχεία έχουν, ποια η σκοπημότητα αυτής της κίνησης…»

Γιατί ήταν στο ψυγείο το αίμα της Τζωρτζίνας και πώς δεν το είχε αναζητήσει κανείς

Αν μη τι άλλο προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι τόσο καιρό που η χώρα συγκλονίζεται από την υπόθεση της Πάτρας, δεν είχε πει κανείς ότι υπάρχει αίμα της 9χρονης φυλαγμένο.

Όπως εξήγησαν ιατρικές πηγές στο TLIVE, κανείς δεν είχε ασχοληθεί με το φιαλίδιο με το αίμα «μέχρι τις 16 του μηνός, που ελήφθη το έγγραφο της 18ης ανακρίτριας από την Αθήνα, προκειμένου να ερευνηθούν τα πάντα και να βρεθεί οποιοδήποτε βιολογικό υλικό, είτε αίμα, είτε ούρα, είτε οτιδήποτε άλλο».

Κάπως έτσι, ερευνήθηκε και το ψυγείο που φυλάσσονται φιαλίδια με αίμα ασθενών… «Εντελώς τυχαία ήταν το δείγμα της πρώτης μέρας της εισαγωγής της Τζωρτζίνας. Η ποσότητα αίματος είναι ένα φιαλίδιο των 2,5 ml ποσότητα για μία διασταύρωση, για μία γενική αίματος».

Γιατί είχε ληφθεί αυτό το αίμα από το παιδί

Όπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές, επειδή στα παιδιά είναι λίγο πιο δύσκολη η εξέταση αίματος, γιατί δεν είναι εύκολο να βρεθεί φλέβα, συνηθίζεται να λαμβάνουν λίγο μεγαλύτερη ποσότητα αίματος από όση θα χρησιμοποιήσουν εκείνη την ώρα και αυτό που δε θα χρειαστούν άμεσα, φυλάσσεται στο ψυγείο.

Η ποσότητα «φυλάσσεται μήπως χρειαστεί και διατηρείται στο ψυγείο των αιμάτων, στην παιδιατρική κλινική». Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι ίδιες ιατρικές πηγές, μέχρι τώρα το αίμα της Τζωρτζίνας δεν είχε ζητηθεί από κανέναν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share