Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22/5)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

22 Μαΐου 2022 07:25
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22/5)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Κυριακή 22/5! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή του Mega "Mega Σαββατοκύριακο". Ενώ, το πρώτο ύποπτο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων, αξιολογούν οι ελληνικές υγειονομικές αρχές.

Καιρός σήμερα 22/5: Ώρα για μπάνιο! Ηλιοφάνεια σχεδόν σε όλη τη χώρα - Πού αναμένονται βροχές - Αναλυτική πρόγνωση Σάκη Αρναούτογλου και Κλέαρχου Μαρουσάκη

Ακόμα πιο ζεστός θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή 22/5. Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα έχει λιακάδα, ωστόσο θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες, με τους Σάκη Αρναούτογλου και Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιούν για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Ενώ, κάτι «περίεργο» μέσα στο επόμενο 2μηνο «βλέπουν» τα μερομήνια.

Σάκης Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια με «30άρια» - Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες

Σύμφωνα με όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου θα έχουμε ηλιοφάνεια σχεδόν σε όλη τη χώρα. Σε ορισμένες περιοχές ωστόσο, δεν θα λείψουν οι νεφώσεις, οι τοπικές βροχές και οι μεμονωμένες καταιγίδες.

Πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένουμε παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από το μεσημέρι.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη παροδικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως ορεινά. Βελτίωση το βράδυ.

Από εκεί και πέρα στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τις Κυκλάδες, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθουν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, κυρίως της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.

Όσο για τη θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα δυτικά ηπειρωτικά από 12 έως 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 32 και στη νησιωτική χώρα από 16 έως 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Τέλος άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ήπιος καιρός και ζέστη το μεσημέρι

Με ήπιο καιρό και ζέστη το μεσημέρι θα κυλήσει η σημερινή μέρα στη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Κυριακή 22/5

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Καιρός: Παροδικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Βελτίωση το βράδυ.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ

  • Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις από το μεσημέρι.
  • Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share