Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022

Ξέσπασμα Αγγελικής Νικολούλη: «Τι είναι αυτά τα πράγματα; Άγριο πολύ...»

«Την έρευνα που ήταν να κάνει η εκπομπή...»

21 Μαΐου 2022 14:34
Ξέσπασμα Αγγελικής Νικολούλη: «Τι είναι αυτά τα πράγματα; Άγριο πολύ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου από τον Πύργο, ξεκίνησε την εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη χθες το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο πριν περάσει και στην υπόθεση της Πάτρας, ένιωσε την ανάγκη να πει μερικά πράγματα για τον τρόπο που κάποιοι έχουν διαχειριστεί το θέμα.

«Την έρευνα που ήταν να κάνει η εκπομπή την έκανε, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αν υπάρχει σημαντικός λόγος επανερχόμαστε στη δημοσιότητα αλλά όχι με παραπληροφόρηση και κουτσομπολιό… αυτά είναι απαράδεκτα. Να μιλάμε μέσα από τη δουλειά μας γιατί έχουν χαθεί τρία παιδιά», είπε και συνέχισε ξεσπώντας στον «αέρα» της εκπομπής της.

Αγγελικής Νικολούλη

«Ενώ έχουμε επιστήμονες να κάνουν έρευνες ξαφνικά όλοι έγιναν ερευνητές και ειδικοί. Υπάρχει και έλλειψη σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη. Πρέπει κι εμείς οι δημοσιογράφοι να ξέρουμε πού σταματάμε, δεν θέλω να κάνω την ειδική αλλά νομίζω έχουμε ξεφύγει! Δεν είναι όλα για τα νούμερα. Τι είναι αυτά τα πράγματα, λίγο σεβασμό και στα νεκρά παιδάκια. Για φανταστείτε να είναι και τα τρία από το χέρι της μάνας ε; Άγριο πράγματα, πολύ άγριο», είπε μεταξύ άλλων.

«Άναψε φωτιές» με μια ατάκα της για τον θάνατο της Ίριδας η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ!

Επέστρεψε μετά από δύο εβδομάδες απουσίας η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για ακόμα μια φορά ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας, που έχει καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δείτε επίσης: Το τελευταίο βασανιστικό 10λεπτο της Τζωρτζίνας - Τέλος στο «αφήγημα» της Πισπιρίγκου για την κεταμίνη (Video)

Αγγελική Νικολούλη – Η ατάκα για τον θάνατο της Ίριδας

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στο θάνατο της 6 μηνών Ίριδας και με μια ατάκα της έβαλε φωτιά στο Twitter. «Βλέπω ότι η ιστορία της Ίριδας θα φωτιστεί πιο εύκολα και η άλλη βέβαια. Η Ίριδα δίνει από μόνη της κάποια στοιχεία.

Λέγαμε παλιά και δεν ξέρω αν παρερμηνεύτηκε – το είχαμε πει πρώτη εδώ στο τούνελ- ότι μιλάει η Τζωρτζίνα μέσα από τον τάφο της. Εννοούσα ότι το στοιχείο που είχε βρεθεί, με αυτό που της χορήγησαν στο σώμα της. Η Ίριδα ήταν έξι μηνών δεν μπορούσε να μιλήσει και όμως το παιδί αυτό μιλάει…

Και το παιδί αυτό μέσα από τον τάφο του και τι κάνει; Διαψεύδει μητέρα και θεία που ήτανε παρούσες εκείνη τη νύχτα και είναι σα να λέει ότι στήσατε ένα σκηνικό. Αλλιώς έγιναν τα πράγματα λοιπόν. Τη νύχτα εκείνη έγιναν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα από ότι βλέπουμε και θα τα δούμε και στην πορεία», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share